Niet alle spelerspassen zijn binnen

Door de enorme drukte en de vakanties kan het zijn dat nog niet iedereen in het bezit is van een geldige spelerspas. In principe geldt geen pas is niet spelen, maar voor de periode van 28 augustus tot en met 3 september mag een speler ook uitkomen in competitie- en/of bekerwedstrijden, als hij voor de betreffende wedstrijd kan worden toegevoegd aan het digitale wedstrijdformulier en aan de scheidsrechter een geldig legitimatiebewijs kan tonen (paspoort, ID kaart, (brommer)rijbewijs)..

lees meer >

Ophalen shirts ed. voor de teams

Voor de teams die nog teamshirtjes ed. hebben opgehaald: neem contact op met Jack Farla: organisatiecommissie@rkvvroosendaal.nl.

lees meer >

Wijziging in de woendagmiddag training

Er heeft een wijziging heeft plaats gevonden in het trainingsschema betreffende de E-F en MP categorieën van de woensdag middag. Kijk bij: Club >>> Commissies >>> Organisatie >>> Pupillentraining

lees meer >

‘Welkom bij de club' bijeenkomst woensdag 2 september

Voor alle ouders van nieuwe jeugdleden en nieuwe leiders en trainers. Op woensdag 2 september van 19.30 tot ca.20.30u zal wederom "Welkom bij de club" plaats vinden. Deze bijeenkomst is vooral bedoeld om ouders van nieuwe jeugdleden en nieuwe leiders en trainers te ontvangen en snel wegwijs te maken binnen onze club. Tijdens deze bijeenkomst willen we een kort overzicht geven van de club, haar organisatie en vooral ook aandacht ......

lees meer >

C4 zoekt nog een trainer

De jongens van C4 zoeken nog een trainer. Wie heeft er 1 of 2 keer tijd in de week om onze jongens training te geven? Voor meer informatie neem contact op met de C-coördinator: Corne Danen.

lees meer >

Niet alle spelerspassen zijn b...
Tot en met 3 september een uitzondering.
lees verder...
Ophalen shirts ed. voor de tea...
Neem contact op met Jack Farla
lees verder...
Wijziging in de woendagmiddag ...
Kijk bij Club >>> Commissies >>> Organisatie >>> Pupillentraining
lees verder...
wo 2 september
Welkom bij de club
za 5 september
Start competitie
wo 16 september
5e Remco van Wijk Ke...
29 augustus : Bedirhan Sahin (F4 ), Sander Tax (Heren 12 )30 augustus : Erik Nooij ( ), Bas Brouwer (Heren 15 ), Jordi Buijk (Heren 13 ), Sem van Gastel (E10 ), Kimi Schot (Meisjes P5 )31 augustus : Rida Ibnelfaqih (F6 ), Tim Goderie (D6 ), Damien Nijssen (C4 ), Robin Jansen (Heren 7 ) 1 september : Koen van der Zijden (F8 ), Quinten Jongenelen (F6 ), Youri van Deventer (O14 ) 2 september : Mik de Ceulaerde (F10 ), Mustafa Sengul (Heren ), Lex van der Vliet (A1 ), Chris van Rijsbergen (Heren 10 ), Wail Elkhassas (D9 ) 3 september : Luuk ten Brinke (C1 ), Jay van Peer (B6 ), Pascal van de Sanden (Heren 11 ) 4 september : Jaylen van Empel (Meisjes P9 ), Rob Barendse (Heren 5 ), Bart van Loon (Heren 13 )