5e ‘Remco van Wijk Keepersclinic' 16 september 2015

RKVV Roosendaal organiseert op woensdag 16 september a.s. de 5e Remco van Wijk keepersclinic voor alle jeugdkeepers van onze vereniging. Een blijvende activiteit met een blijvende herinnering aan onze oud keeper en jeugdkeeperstrainer van onze club. Voor jullie een mooie gelegenheid om te laten zien wat je in je mars hebt. Maar ook toekomstige keepers en voetballers die het leuk vinden om te keepen zijn van harte welkom! De ....

lees meer >

Geen verplichte of vrijwillig verplichting trainingskleding!

Helaas bereiken ons als club steeds vaker signalen dat aan ouders van een elftal een bijdrage wordt gevraagd buiten de contributie voor de aanschaf van (trainings)kleding. Dit is absoluut niet de bedoeling en gaat tegen het clubbeleid in. Het is ook niet toegestaan om het Rkvv Roosendaal logo of de naam op kleding te gebruiken buiten de officiële weg. Wilt u als elftal of sponsor kleding aanschaffen neem dan contact op met Jack Farla via organisatiecommissie@rkvvroosendaal.nl.

lees meer >

Stoppen met voetballen? Wel afmelden a.u.b.

Als men stopt met voetballen kan men zich tot 1 juli 2015 afmelden bij de ledenadministratie. Afmeldingen na 1 juli 2015 wordt met administratieve kosten belast! Mochten er leden zijn die nog mutaties hebben in hun privé omstandigheden zoals bijvoorbeeld adres-,email-,telefoonnummer-, rekeningnummer-, deze dan graag ook mailen naar de ledenadministratie: ledenadministratie@rkvvroosendaal.nl.

lees meer >

Gegevens nieuwe teams

Men hoeft nog niet bij de ledenadministratie te vragen naar de gegevens van de nieuwe teams. De indelingen op de website zijn nog niet definitief daar er tot 1 juli afgemeld kan worden en er dus nog aanpassingen mogelijk zijn. Ook hebben we nog niet van alle nieuwe spelers een bevestiging gehad. Het seizoen loopt voor de KNVB tot eind juni, daarna gaat de KNVB aan de slag met de teams in te delen in sterktes waarna die pas in Sportlink komen. Tot 15 juli worden de overschrijvingen verwerkt...

lees meer >

5e ĎRemco van Wijk Keepersclin...
Kijk bij activiteiten >>> voetbal >>> keepersclinic
lees verder...
Geen verplichte of vrijwillig ...
Het is ook niet toegestaan om het Rkvv Roosendaal logo of de naam op kleding te gebruiken buiten de officiŽle weg
lees verder...
Stoppen met voetballen? Wel af...
Afmeldingen na 1 juli 2015 wordt met administratieve kosten belast!
lees verder...
za 18 juli
Roosendaal-Rood Wit
wo 16 september
5e Remco van Wijk Ke...
1 juli : Kees van Geel (Heren ) 2 juli : Davy Beenakkers (Heren 11 ), Joep van der Linden (F12 ) 3 juli : Jop Eikelenboom (A3 ), Ono Verwaijen (D1 ), Michael Engelander (D5 ), Gijs van Broekhoven (C6 ) 4 juli : Jesse Broeren (C4 ), Pieter Looyschelder (F9 ), Marco van Ham (Heren 13 ), Roeland van Overveld (Heren ) 5 juli : Rinus Matthijssen (Heren ), Kees Potters (Heren 4 ), Femke Kwisthout (VR1 ), Jens Bakker (D1 ), Vildan Muharemovic (A4 ) 6 juli : Pieter Lazeroms (Heren 6 ) 7 juli : Jair van der Laan (G1 ), Lars van Overveld (A2 )