Sportkamp 2017, zit jij straks in team Klaassen of team Messi?

16,17 en 18 juni bij de Rommeshoef in Essen! Hou de website en facebook in de gaten voor de start van de inschrijvingen!

lees meer >

Returnwedstrijd tussen Roosendaal 5 en Roosendaal 6

Op 27 november vorig jaar zijn de oude mannen met 3-0 onder de douche gegaan, getuigen hebben bevestigd dat de handdoeken in de kleedkamer van het 5-e slechts nat waren van de tranen die gedroogd moesten worden, afdrogen was immers al door de jeugdige spelers van Roosendaal 6 gedaan. Zondag beseffen de spelers van het 6-e dat het er anders aan toe zal gaan, door blessures en afmeldingen kan er amper een team op de been gebracht worden. Daarnaast ....

lees meer >

Uitslag loterij Roosendaal - Rood Wit

1ste prijs lotnummer 650 boodschappentas met inhoud, geschonken door Plus Supermarkt Van Gurp, Tolbergcentrum
2de prijs lotnummer 534 voetbal geschonken door 100% Voetbal te Roosendaal
3de prijs lotnummer 311 fles wijn, geschonken door Wine Bizz, Raadhuisstraat te Roosendaal
Prijzen af te halen in de bestuurskamer.

lees meer >

Ook Jaimy Bakkenes terug bij RKVV Roosendaal

Na de komst van Roy de Weert en Kevin Jurgens kan Roosendaal ook de terugkeer van Jaimy Bakkenes aankondigen. Vorig seizoen was hij nog aanvoerder en koos hij aan het einde van het seizoen voor een avontuur bij Baronie. Door werkomstandigheden heeft hij dit seizoen minder kunnen spelen en besloten om weer bij zijn oude club te gaan voetballen.

lees meer >

Moederdag bonbons actie

In samenwerking met Plus van Gurp organiseren wij een Moederdag Bonbons actie. De opbrengst van deze actie zal gebruikt worden voor de diverse doelen die we binnen de vereniging nog in de planning hebben. Van elk verkocht doosje bonbons gaat er 50 eurocent naar jouw elftal. Verderop kun je lezen wanneer en hoe alles verloopt.....

lees meer >

Sportkamp 2017, zit jij straks...
16,17 en 18 juni bij de Rommeshoef in Essen! Hou de website en facebook in de gaten voor de start van de inschrijvingen!
lees verder...
Returnwedstrijd tussen Roosend...
Zondag 30 april 09:30!
lees verder...
Uitslag loterij Roosendaal - R...
No: 650-534-311 prijzen af te halen in de bestuurskamer
lees verder...
zo 30 april
Zeelandia Middelb-Ro...
di 2 mei
BFF Toernooi
wo 17 mei
Regiofinales schoolv...
29 april : Ferdinand Jonkman (JO7-5 )30 april : Michel Geeraers (Heren 11 ), Baran Demir (JO17-5 ), Marco Bouwens (JO9-3 ), Wesley Kotta (Heren 1 ) 1 mei : Jaap Verhagen (Heren 7 ), Jamie Keller (JO11-2 ), Arno van Meel (Heren 5 ), Martijn Danen (JO19-1 ) 2 mei : Deejay ven Bouwhorst (JO7-7 ), Teun Luijkx (JO13-1 ), Jordy Euser (JO17-1 ), Jean-Richard Stroek (JO19-2 ), Gerard Vriens ( ), Nathalie Claassens ( ), Jannes Rynders (JO17-7 ), Nathalie Claassens (VR2 ), Demi Jongbloed (Meisjes O1 ) 3 mei : Max Wijngaards (JO15-1 ) 4 mei : Chantal Kouters (JG1 ) 5 mei : Jan Swinkels ( )