Woensdag 28 oktober geen middagtrainingen

Op woensdag 28 oktober vindt de voorronde plaats van het NTK bij RKVV Roosendaal. Deze dag is voor alle kinderen van 6 tot 14 jaar oud waarbij men de nieuwste voetbaltechnieken krijgt uitgelegd! Deze middag kan er dan ook niet getraind worden! Voor meer infomatie over het NTK of inschrijven hiervoor >>>

lees meer >

Brabantia 1 - Roosendaal 1, eindstand 0-1

In de 5e speelronde moest Roosendaal 1 aantreden tegen Brabantia uit Eindhoven. In het afgelopen seizoen ook tegenstander van Roosendaal, waarbij de uitwedstijd eindigde in een overwinning van Vv Brabantia. Onder prima omstandigheden werd er afgetrapt op het kunstgras van Brabantia. De thuisploeg nam direct initiatief met in hun voorhoede veel beweging waardoor er een aantal keer ruimte kwam voor een gevaarlijke aanval. De keren dat aanvallers echt gevaarlijk werden.... >>>

lees meer >

Team van de Week F10

Bij de wedstrijd Roosendaal-Zeelandia/Middelburg is ons pupillenteam F10 het Team van de Week. Dit team is sinds de gewonnen wedstrijd tegen Halsteren in een hosannastemming. Na twee verliespartijen werd er met 13-2 voor de eerste keer dit seizoen gewonnen. De verwachting is dat er meerdere overwinningen gaan volgen omdat ........ Lees meer bij >>> Team van de Week.

lees meer >

Ze staan er!

Een grote wens van de lagere senioren is in vervulling gegaan. Al jaren was het een wens om rond de velden 2 - 5 - 6 dug-outs te hebben. Het Bestuur had dit jaar ruimte gevonden in de begroting voor de aanschaf van 6 dug-outs , en nu moesten wij onze belofte nakomen dat wij voor plaatsing zouden zorgen. 

lees meer >

Woensdag 28 oktober geen midda...
In verband met het NTK, geen trainingen die middag mogelijk
lees verder...
Brabantia 1 - Roosendaal 1, ei...
Zondag 11 oktober 14:30, op Sportpark Hulsdonk: Roosendaal 1 - Zeelandia/Middelburg 1, toegang gratis!
lees verder...
Team van de Week F10
Bij de wedstrijd Roosendaal-Zeelandia/Middelburg is ons pupillenteam F10 het Team van de Week.
lees verder...
vr 9 oktober
Algemene Ledenvergad...
wo 14 oktober
Ouders/leiders FED e...
vr 16 oktober
Mossel - Sate avond
9 oktober : Jules Gort (A1 ), Milou van Bezooijen (VR1 ), Wessel van Loon (Meisjes P3 ), Rick van Bezooijen (Heren 2 ), Matthijs van Loon (F5 ), Lode de Bruijn (F3 ), Ticho Roovers (B7 ), Fabio Dabo (A5 )10 oktober : Aimane El Moussaoui (Meisjes P1 ), Mary Kanters-Kools ( ), Amber Helmons (VR1 ), Giovanni Trompert (A4 ), Reinier Luijben (F6 )11 oktober : Niels Drooger (Heren 13 ), Niels Drooger (Heren 13 ), Joep Kouters (Meisjes P6 ), Max van Rijthoven (B5 )12 oktober : Pepijn Melis (D1 ), Ludo Matheusen ( ), Lotte Melis (Meisjes D1 ), Khai-Yuen Tan (B1 ), Bugrahan Kaya (B6 )13 oktober : Michael van de Sanden (Heren 14 ), Koert van As (Heren 10 ), Boyd van Beek (D9 )