Nieuws

15-01 JO11-2 presteert goed op toenooi bij NAC
08-01 Verlenging contract met Peter Sweres
05-01 Indelingen competitie voorjaar 2018
28-12-2017 Dart toernooi
15-12-2017 Trekkingsuitslag Grote Clubactie
28-11-2017 Nieuw bestuur RKVV Roosendaal
30-10-2017 Biertafel Roosendaal 5
26-10-2017 Spelers RKVV JO19-1 trekken bokshandschoenen aan
04-10-2017 HELAAS GEEN BIER MEER IN KANTINE ROOSENDAAL?


15-01 JO11-2 presteert goed op toenooi bij NAC

 

Zaterdag 6 januari verzamelen de jongens van de JO11-2 om 08.30 uur bij MacDonalds aan de Takspui om richting Breda te gaan. Helaas missen we hierdoor het vrijwilligersontbijt inclusief wintertraining, maar een uitnodiging van NAC laat je niet schieten. We zijn ingedeeld in poule 2 en onze tegenstanders voor de ochtend zijn Bavel, Oosterhout, Wernhout en Rood-Wit. Er zijn 5 poules van 5 teams en iedereen speelt dus 4 wedstrijden. Na de middag gaan alle nummers 1 in een poule, de nummers 2 enzovoort. De eerste wedstrijd begint wat gespannen, maar al snel maken ze goed gebruik van de boarding en de eerste wedstrijd wordt gewonnen. De tweede wedstrijd tegen Oosterhout ging gelijk op in het begin, maar uiteindelijk wonnen we met 5-3. Aangezien Bavel tot dan toe ook hun 2 wedstrijden hadden gewonnen stond in de 3e wedstrijd veel op het spel. De winnaar van deze wedstrijd werd zo goed als zeker 1e in de poule en zou dan in de middag in de finale poule spelen voor de plaatsen 1 tot en met 5. Bavel begon sterk en ondanks 2 goals van ons stonden we snel met 5-2 achter. De boys gaven echter niet op, gingen meer druk zetten en wonnen meer duels waardoor het 5-3, toen 5-4 en daarna zelfs 5-5 werd. Het was mega spannend, een enorme strijd en een minuut voor tijd scoren we zelfs de 5-6. Nu alleen de laatste wedstrijd tegen Rood-Wit niet onderschatten dan worden we 1e in de poule. Ze spelen degelijk en winnen met 6-0!
Vervolgens komt de nieuwe indeling voor de finale poule...alle nummers 1 komen in poule A en spelen in de zaal. Dat is wennen want dit veld is toch bijna een keer zo lang en hier staat geen boarding omheen. Onze tegenstanders zijn JEKA, Unitas'30, Rijen en Unitas Gorinchem. Onze eerste wedstrijd tegen JEKA verliezen we met 3-0 en de 2e tegen Unitas Gorinchem gaat gelijk op maar we verliezen nipt met 1-0. De jongens balen want zo goed als het in de ochtend ging zo moeizaam gaat het nu. Derde wedstrijd is tegen Unitas'30 die alles ruim hadden gewonnen tot dan toe dus we waren wel een beetje gespannen, maar de wedstrijd begint en ze zijn fel en zitten er kort op en verrassend genoeg eindigt de wedstrijd in 1-1. Omdat we de laatste wedstrijd tegen Rijen winnen met 2-1 en ons doelsaldo beter is dan van Unitas Gorinchem worden we uiteindelijk toch 3e. Tevreden gaan we huiswaarts naar Roosendaal en kijken terug op een leuk en goed georganiseerd toernooi door NAC. http://www.nac.nl/108/newsid/12218/Unitas-%2730-trotse-winnaar-eerste-NAC-Talententoernooi.html


08-01 Verlenging contract met Peter Sweres

     
     

Op 7 januari 2018 heeft Peter Sweres zijn contract met RKVV Roosendaal met één jaar verlengd. Zowel Peter als het bestuur van RKVV Roosendaal zijn blij met deze verlenging. In de ogen van het bestuur is Peter de ideale trainer om invulling te geven aan de beleidsdoelstelling om met zoveel mogelijk eigen jeugd weer toe te groeien naar minimaal een stabiele tweedeklasser. Voor Peter wordt het zijn tweede seizoen bij RKVV Roosendaal. In zijn eerste jaar heeft hij al diverse jeugdspeler laten doorstromen. Daarnaast zijn dit seizoen diverse RKVV Roosendaal spelers weer teruggekeerd op het oude nest. Een lijn die het bestuur samen met Peter de komende periode wil doorzetten.
 
Wij wensen Peter veel succes in het huidige en komende seizoen.
 
Bestuur RKVV Roosendaal


05-01 Indelingen competitie voorjaar 2018

Op de volgende pagina >>> staan de indelingen voor de voorjaarscompetities. Vanaf 12 januari staan de indelingen ook in sportlink-club en vlak daarna ook op voetbal.nl.


28-12-2017 Dart toernooi

Al weer voor het 7e jaar organiseert de vereniging het darttoernooi. Op 26 januari wordt de kantine weer omgetoverd tot de RKVV Roosendaal Dart Arena. Al jaren is deze avond erg geliefd onder de darters en dartsupporters van onze vereniging. We hebben dit jaar wederom plek voor 32 koppels en inschrijven per koppel kan alleen door een mail te sturen naar: michelvdtorren@hotmail.com
Inschrijven kan alleen als je lid bent van de vereniging, de avond begint om 19.30u en het inschrijfgeld is €5,- p.p. (incl. 2 consumpties)


15-12-2017 Trekkingsuitslag Grote Clubactie

De trekkingsuitslag van de Grote Clubactie loterij 2017 is bekend! De 45ste trekking werd verricht onder toeziend oog van notaris mr. M.E.F. Ploum. De winnende lotnummers >>>
Rechtstreeks uw lot checken: https://lotchecker.clubactie.nl/
Wij wensen alle prijswinnaars alvast veel plezier met hun gewonnen prijs!


28-11-2017 Nieuw bestuur RKVV Roosendaal

Op 24 november 2017 is tijdens de algemene ledenvergadering door de leden een nieuw bestuur gekozen. Zeven leden hadden zich kandidaat gesteld voor een bestuursfunctie. Op de zeer druk bezochte ledenvergadering, 99 personen, zijn zij door een meerderheid van de ledenvergadering gekozen. De bestuurssamenstelling is nu als volgt >>>


30-10-2017 Biertafel Roosendaal 5

Roosendaal 5 heeft afgelopen zondag 29 oktober de ingebruikname van de biertafel bewerkstelligd. De speler van Roosendaal 5, Dennis Oomen en zijn vrouw Denise, vader en moeder van 2 zoontjes die ook voetballen bij de jeugdafdeling van R.K.V.V. Roosendaal, hebben de biertafel in ontvangst mogen nemen. Hun zoontjes lijden aan een energiestofwisselingsziekte waardoor de spelers van Roosendaal 5 geld hebben ingezameld en bijgedragen aan Ride4Kids (www.Ride4Kids.nl). De tafel is geschonken door Maatwek in Meubels.


26-10-2017 Spelers RKVV JO19-1 trekken bokshandschoenen aan

 

De spelers van Roosendaal Jong Onder 19-1 staan er na, een wisselvallige start aan het begin van het seizoen, goed voor. Na twee overwinningen wisten zij op zaterdag 14 oktober koploper Unitas’30 te verslaan met 4-3. Tijd om dat belonen maar dan wel op een heel bijzondere wijze. Op vrijdag 19 oktober stonden de spelers niet op het voetbalveld, maar trokken ze de bokshandschoenen aan. Onder leiding van een ervaren bokstrainer van de Sport en Slank studio in Roosendaal, gingen ze het duel met elkaar aan.

Boksen en samenwerken
“Voor een team is het belangrijk dat spelers elkaar ook op een heel andere manier leren kennen. Maar wat doe je dan? Organiseer je een barbecue of ga je samen bowlen? We wilden als team iets anders”, aldus trainer Robbert Linschooten. “Mitchell Bartels van de Sport en Slank Studio in Roosendaal kwam met het idee om te gaan boksen. Iets waar we misschien zelf niet zo heel snel aan hadden gedacht. Maar het sprak ons en de spelers wel direct aan. Boksen is een goed voorbeeld van een HIIT training (High Intensity Interval Training). Dat betekent in een korte tijd zeer intensief sporten en verschillende oefeningen afwisselen met actieve rustperiodes. Behoorlijk intensief dus en uitdagend voor de spelers. Maar bij boksen gaat het ook om samenwerking en elkaar aanvoelen. Je kunt er veel energie in kwijt en het is ook goed voor de teamspirit.”

Een goede voetballer is nog geen goede bokser
De bokstrainer wist de 18 spelers te enthousiasmeren en in beweging te krijgen. Op een recreatieve wijze trainden zij op een hoog tempo samen met een trainingspartner aan diverse stoot- en traptechnieken. “Leerzaam en ook heel anders dan een voetbaltraining. Maar het was vooral een avond waarop we met elkaar op een heel andere wijze aan de slag zijn gegaan en veel hebben gelachen. Eén ding hebben we zeker geleerd, ook al ben je een goede voetballer dat wil nog niet zeggen dat je het in de boksring gaat maken.”

Eerste kennismaking met de bokssport
Deze training was een eerste kennismaking met de bokssport. Maar wellicht dat het voor sommige misschien wel een aanzet is om, naast het voetbal, ook bokstrainingen te gaan volgen. Dat kan, de Sport en Slank Studio verzorgt meerdere trainingen. De Sport en Slank Studio heeft 11 vestigingen in West-Brabant. Sinds kort is er een nieuwe vestiging geopend op de Vijfhuizenberg 151 dichtbij Sportpark Hulsdonk. Naast bokstrainingen kun je hier ook terecht voor personal training en de Milon Cirkel. Dit is een slimme combinatie van volautomatische toestellen waarbij je in 35 minuten al je spieren traint. Ideaal dus voor iedereen die gezond en fit wil zijn en blijven. “Als de kinderen op het voetbalveld staan, komen vaders en moeders bij ons trainen. Zo blijven ook zij in conditie”, aldus  manager Mitchell Bartels.

Meer informatie
www.sportenslankstudio.nl


04-10-2017 HELAAS GEEN BIER MEER IN KANTINE ROOSENDAAL?

Het zou kunnen gebeuren dat de vergunning om alcohol te schenken wordt ingetrokken als er jongeren van onder de 18 worden gezien met alcohol op het terrein of in de kantine van RKVV Roosendaal. Het is lastig voor de barmedewerkers om precies te zien wie er wel of geen 18 jaar is. Wij willen dan ook iedereen vragen om zelf de verantwoordelijkheid te nemen. Het is simpel:
- ben je geen 18; geen alcohol
- ben je ouder of leider van iemand die nog geen 18 is: bied geen alcohol aan.
Er wordt door de gemeente streng gecontroleerd. Dit kan bij een overtreding tot hoge boetes leiden voor de club. Maar zelfs tot intrekken van de vergunning.
Dus hierbij een beroep op ieders gezond verstand: houd je aan de regels!

20 januari : Mitchel Tobias (JO19-3), Reza de Man (JO13-1)21 januari : Kaj Knobel (JO15-1), Kimberley Jongenelis (Meisjes O1)22 januari : Peter Schellingerhout ( ), Sjoerd Krijnen (JO13-4), Owen van der Vorst (JO19-3), Diego Pfaff (JO15-3), Joey Paijmans (JO11-3)23 januari : Jesse Rommens (JO11-3), Tess Oostvogels (Meisjes O1), Isa Grift (Meisjes O1), Lucas van Meer (JO10-1), Ton Moerkens ( ), Teun van Heeswijk (JO11-1), Nils Elst (JO19-4), Wouter Koolen (JO15-3)24 januari : Jaimy Bakkenes (Heren 1), Julian Loupatty (JO15-2), Isabel de Groote (Meisjes O1), Cedric Cornec (JO15-1)25 januari : Joelle de Bont (Meisjes O1), Daniėl Lammertink (JO17-3), Berkan Baltaci (JO15-4)26 januari : Tugra Uzunalioglu (JO9-4)