• Zaterdag 12 juni a.s. wordt vanuit de KNVB de Nationale Voetbaldag gerorganiseerd.

Zoals eerder gecommuniceerd doet ook RKVV Roosendaal hieraan mee en worden er op deze dag allerlei activiteiten georganiseerd voor de jeugdige voetballers tot en met de leeftijd van 14 jaar.

Dit gaat helaas niet samen met de wedstrijden van de Regio Cup.

De wedstrijden van zaterdag 12 juni a.s. van de teams tot en met JO14 / MO13 komen te vervallen.

Ook de thuiswedstrijden van de JO15/MO15 tot en met de JO17/MO17 komen te vervallen . De uitwedstrijden van de JO15/MO15 tot en met de JO17/MO17 gaan wel door. De aanpassingen worden donderdag a.s. in Voetbal.nl zichtbaar.

Alle spelers en speelster tot en met 14 jaar die zich nog niet hebben aangemeld voor de Nationale Voetbaldag nodigen wij uit om dit alsnog te doen.

Inschrijven kan tot en met woensdag 9 juni a.s. via https://www.rkvvroosendaal.nl/nationale-voetbaldag-2021/

(zie ook de berichtgeving hieronder).