• Chocoladeletter actie 2018

• Beste sportvrienden,

op 17 november komt de beste vriend van iedereen, Sinterklaas, weer in het land. Te samen met onze nieuwe hoofdsponsor TOSCA hebben we een lekkere chocolade letter actie opgezet. De opbrengst van deze actie zal gebruikt worden voor de diverse doelen die we binnen de vereniging nog in de planning hebben.

De leiders krijgen de formulieren met uitleg doorgemaild met het verzoek deze onder hun teamleden door te zetten, maar je kunt ze ook hieronder alvast bekijken en downloaden. Ook zit er een intekenlijst bij waarop je de kopers in kunt vullen.

Men kan alleen de letter S bestellen, van Sinterklaas natuurlijk en kiezen uit een witte, melk of pure chocolade letter. Ze kosten € 5,- per stuk, maar zien er natuurlijk wel super mooi uit én lekker dat ze zijn!!

Vraag aan je ouders, opa’s en oma’s, vrienden en kennissen om ons en je team te steunen. Laat je ouders de intekenlijst meenemen naar bv. hun werk, collega’s willen vaak ook kopen. Denk ook aan mensen met een eigen onderneming, erg leuk voor relaties of personeel!

Het team met de meest verkochte letters wordt door Roosendaal beloond. Met wat? Dat is een verrassing nog.

De uiterlijk inleverdatum van de bestellijsten is 25 november, dit mag per email, maar je mag de lijst ook in de kantine aan de bar inleveren.

Letters ophalen én afrekenen is op zaterdag 1 december tussen 10:00 en 16:00. Lees goed de brief met alle informatie!

Wij bedanken je alvast voor je inzet bij deze actie! Heb je na deze informatie nog vragen, neem dan contact op met: communicatie@rkvvroosendaal.nl.