• Competitie, KNVB REGIO CUP of ….?

  Senioren:

  Nadat al eerder de seniorencompetities categorie B zijn gestopt heeft de KNVB nu ook het besluit genomen om de seniorencompetities in de categorie A (eerste elftallen Tweede Divisie tot en met Vijfde Klasse) dit seizoen niet meer te hervatten

  Dit betekent dat in deze categorie dit seizoen geen promotie en degradatie zal plaatsvinden. De indeling voor het seizoen 2021/’22 zal worden gebaseerd op de indeling van het seizoen 2020/’21.

  Ook voor de teams uit categorie A  organiseert de KNVB de KNVB Regio Cup. Dit is een regionale competitie zonder promotie of degradatie. Uiteraard alleen indien het kabinet dit toelaat. Begin maart start de KNVB met een inventarisatie onder alle teams in de categorie A over mogelijke deelname aan de KNVB Regio Cup.

  Jeugd:

  Begin februari is al bekend gemaakt dat de jeugdcompetities categorie B niet meer worden hervat. Deze teams worden automatisch ingedeeld bij de KNVB Regio cup competities.

  Voor de jeugdcompetities in de categorie A blijft de optie om de competities te hervatten nog steeds open staan.

  De uiterste startdatum van de jeugdcompetities categorie A staat gepland voor het weekend van  17 en 18 april. Dit zal alleen door kunnen gaan wanneer vanaf uiterlijk 24 maart de beperkingen vanuit de overheid zijn komen te vervallen.

  Indien de competities in de categorie A niet kunnen doorgaan zullen ook deze teams aansluiten bij de KNVB Regio Cup competities.

  Het doorgaan van de KNVB Regio competities is uiteraard afhankelijk van de dan geldende Coronamaatregelen.

   

  https://www.rkvvroosendaal.nl/knvb-regio-cup/

  In bijgevoegd schema staat een en ander nog eens duidelijk uitgelegd.