• Coordinator Signalering!

RKVV Roosendaal hecht veel waarde aan een fijne en veilige sportomgeving voor haar (jeugd)leden. Trainers kunnen te maken krijgen met signalen van spelers waarvan zij aanvoelen of concrete aanwijzigingen hebben dat er iets aan de hand is.

Zij weten wellicht niet altijd wat ze met deze signalen moeten doen of bij wie ze met hun zorgen terecht kunnen.
    Hier willen wij iets aan doen!

De Coördinator Signalering (CS) is een pilot van Stichting Sport als Middel in samenwerking met gemeente Roosendaal en onze vereniging.

De trainers kunnen signalen neerleggen bij de CS, die dan de juiste experts en hulpverleners kan inschakelen. Op deze manier zorgen we ervoor dat de kinderen de juiste hulp en ondersteuning krijgen én worden de trainers ontzorgd, zodat zij zich kunnen focussen op het traininggeven.

Lars van Overveld gaat deze rol binnen onze club vervullen. Je kunt met Lars contact opnemen door te mailen naar Signalering@rkvvroosendaal.nl en natuurlijk door hem even aan te spreken op het sportpark.