De gezondere kantine

Vanaf dit seizoen gaan wij aan de slag met het creëren van ‘een gezondere kantine’. Dit doen we samen met Team Fit. Wees niet bang, het huidige assortiment blijft, we voegen er alleen de komende maanden steeds meer gezondere keuze producten aan toe. Zo kunnen ook de leden en bezoekers die graag een gezond tussendoortje willen eten daarvoor in de kantine terecht.

Vers fruit en water in de rust

Alle jeugdelftallen t/m JO10 krijgen vanaf zaterdag 2 oktober tijdens de rust vers fruit en water. Dit doen we ook voor de gastspelers.

Een gezonde sportomgeving en uitstraling vinden wij als vereniging belangrijk. Met de toevoeging van een gezondere keuze in onze kantine en het aanbieden van vers fruit en water tijdens de rust aan onze jeugdspelers dragen we dit uit naar onze leden en bezoekers.