• Dhr. Ton Moerkens overleden

Beste sportvrienden,

woensdagochtend 18 maart 2020 hebben we het trieste nieuws ontvangen dat Ton Moerkens op 58 jarige leeftijd is overleden. Ton was al langere tijd ziek, maar het doet pijn voor ons als club, bestuur, vrienden en kennissen om afscheid te nemen van een bevlogen man, die een groot hart voor club heeft gehad. Ton heeft binnen onze club veel vrijwilligerswerk gedaan, als leider begonnen van zijn zoon Steven en verder invulling gegeven aan bestuurstaken om uiteindelijk voorzitter te worden van onze club. De laatste jaren was hij op de achtergrond nog zéér begaan en kon men altijd rekenen op een advies of een gesprekje. Het gastheerschap heeft hij de laatste periode met veel plezier ingevuld en is Ton benoemd tot Erelid van onze club.

We verliezen in Ton een clubman in hart en nieren, een voorbeeld voor onze club, maar vooral een fijn en goed mens. We gaan zijn aanwezigheid op het sportpark zeker missen.

Wij wensen Marjan, Steven, Maaike en Teun heel veel sterkte in deze moeilijke periode.