• Dhr. Toon van den Maagdenberg overleden

Op 11 februari is Dhr. Toon van den Maagdenberg op 90 jarige leeftijd overleden. Een man die RKVV Roosendaal in zijn hart had gesloten. Dit jaar zou hij 77 jaar lid zijn geworden van deze mooie vereniging.
    Twee maanden na de beeindiging van de 2e wereldoorlog is hij lid geworden op 14 jarige leeftijd. Toen alles nog bij Sjef Boonen op de Kade afspeelde. Op 16 jarige leeftijd debuteerde hij in het eerste elftal en speelde daarin van 1947 t/m 1963. Hij maakte deel uit van het elftal dat destijds promotie naar de 1e klasse behaalde.
    Voor zijn 75 jarig lidmaatschap werd hij in het zonnetje gezet wat hem veel deed. Hij was niet veel aanwezig op het sportpark, op latere leeftijd wel wat meer om zijn kleinkinderen Trijntje en Siem het rood-wit-blauw te zien verdedigen. Want deze club zat diep bij hem, het was zijn thuishaven geweest in een belangrijke fase in zijn leven.

Namens zijn kinderen en kleinkinderen Trijntje en Siem, bedankt voor alles wat deze mooie club hem heeft gegeven. Zijn kleinkinderen zetten de warmte voor deze club voort op " de groene wei ".

RKVV Roosendaal wenst zijn familie en vrienden veel sterkte met dit verlies.