• Even voorstellen, de nieuwe scheidsrechterscoördinator: Berkan Akdikan

Sinds het voetbalseizoen van 2021/2022 is Berkan Akdikan de scheidsrechterscoördinator van RKVV Roosendaal. Naast het coördineren van de scheidsrechters fluit hij zelf ook graag wedstrijden. In het dagelijks leven is hij letselschade advocaat bij Asselbergs & Klinkhamer Advocaten.

Berkan is het aanspreekpunt als het om de scheidsrechterszaken gaat. In contact komen met Berkan?

Telefoonnummer: 06 34 38 74 44
    E-mail: berkan@rkvvroosendaal.nl

De clubscheidsrechters worden ingepland door Berkan. Op basis van de beschikbaarheid van de scheidsrechters wordt de planning gemaakt. Hierbij wordt zo veel mogelijk rekening gehouden met alle teams.

Nog lang niet alle teams hebben altijd een scheidsrechter. RKVV Roosendaal is dan ook op zoek naar enthousiaste clubscheidsrechters (in spe) die wedstrijden in goede banen willen leiden. Ben jij die persoon? Neem dan contact op met Berkan! Hij geeft je alle informatie die je nodig hebt.

Over je scheidsrechterstenue hoef je je in ieder geval geen zorgen te maken. Asselbergs & Klinkhamer Advocaten is namelijk de kledingsponsor van de clubscheidsrechters van RKVV Roosendaal.