• Grensrechter, lijnrechter, vlagger of assistent-scheidsrechter welke naam je er ook aan geeft, deze persoon is onmisbaar binnen de voetballerij en dus ook bij onze vereniging.

  Wil jij betrokken zijn bij een team? En genieten van de teamprestatie na de wedstrijd? Maar hou je ook van de voetbalhumor in de kleedkamer? Dan is grensrechter misschien wel iets voor jou!

  Het 1e elftal van Roosendaal is voor het nieuwe seizoen dringend op zoek naar een grensrechter. Ons elftal komt uit in de 2e klasse KNVB en speelt op zondag om 14.00 uur haar wedstrijden. Onze voorkeur gaat uit naar een “vaste” grensrechter. Maar mocht je niet elke zondag kunnen en toch interesse hebben dan kan er eventueel een poule van grensrechters gemaakt worden.

  Heb jij een goede kennis van de spelregels, scherp oog voor buitenspel, inworp, corner, ben je gek op het spelletje en een redelijke conditie dan zijn wij op zoek naar jou!

  Wij nemen je graag op in de staf van het 1e elftal (hoofdtrainer, assistent-trainer, leider en verzorger), de spelersgroep en onze mooie, gezellige club.

  Enthousiast geworden?
  Eerst meer info: bel of mail dan met Patrick Dhaeze via tc-bestuur@rkvvroosendaal.nl
  Zie jijzelf dit niet doen maar weet je iemand wie dit op het lijf geschreven is maak deze persoon dan even attent hierop.