• Hoofdsponsor RKVV Roosendaal
 • Grote Clubactie

  RKVV Roosendaal gaat verantwoord loten verkopen met de Grote Clubactie
   
  Vandaag start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. Ook wij doen mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Dit jaar zetten we ons in voor aankleding van het terras en speeltuin op ons sportpark.
   
  Een lot kost slechts €3,- waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat. Ook dit jaar zijn er weer geweldige prijzen te winnen: https://www.clubactie.nl/lotenkopers/prijzen-uitslag/.
   
  Verantwoord loten verkopen
  Jeugdleden zullen via het verkoopboekje op een verantwoorde manier loten gaan verkopen. Zo staat op de voorzijde van het boekje een online verkooplink en QR-code, die verkopers kunnen delen of kopers op afstand kunnen scannen met hun telefoon. Hoe dit in z’n werk gaat, zie je hier: https://www.clubactie.nl/instructie/. De verkoopboekjes zullen vanaf aankomende week verspreid worden aan de jeugdteams.
   
  Online loten kopen
  Via deze link: https://lot.clubactie.nl/lot/rkvv-roosendaal/270125 is heel eenvoudig om online je loten te kopen.
  We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en inwoners uit de omgeving! Juist nu kunnen we die extra steun goed gebruiken.