• High Beer ronde #2, 13 april 2019

  Na een succesvolle eerste ronde gaan we dit jaar aan ronde 2 van de high beer. Het concept zal gelijk zijn aan dat van vorig jaar. Dit betekent dat we weer 10 nieuwe overheerlijke speciaalbieren laten proeven. Deze zullen verspreid over de avond geserveerd worden. Ook voor heerlijke bijpassende hapjes wordt gezorgd, waar je je buik aan vol kunt heten.
  De informatie over de bieren zul je in een mooie folder kunnen lezen.
  Na afloop kan iedereen die gekomen is een stem uitbrengen op wat hij of zij het lekkerste biertje vindt. Dit biertje zal de rest van de maand als ‘biertje van de maand’ nog te koop zijn in de kantine.
  Als kers op de taart is er muzikaal entertainment aanwezig deze avond wat verzorgd zal worden door eventiz.
  Voor leden vanaf 18 jaar, per lid 1 introducee welkom

  Kosten: € 25,- per persoon, na inschrijven volgt een betaalverzoek!
  Aanvang: inloop vanaf 18:30 uur en om 19:00 uur wordt het eerste biertje geserveerd

  Meld je daarom voor 6 april aan via activiteiten@rkvvroosendaal.nl. Graag ontvangen wij per deelnemer je naam + geboortedatum + emailadres.

  UPDATE:

  Voor de dames bestaat er nu de mogelijkheid om voor lichtere variant van de Highbeer te gaan, men kan op de avond zelf kiezen.

 • High Beer ronde #1

  Zaterdagavind 28 april:

  de HIGH BEER, georganiseerd door de mannen van de activiteiten commissie, is een groot succes gebleken. Met ruim 70 deelnemers zijn er 10 bieren geproefd. Lekker hapjes stonden al klaar en tussendoor werd en nog voorzien van zelfgemaakte ragou, friet met stoofvlees en heerlijke brownies voor bij de laatste 2 bieren. Iedereen had achteraf zo zijn voorkeur en kon dus nog heerlijk nagenieten van zijn favoriete bier.