• RKVV Roosendaal heeft een nieuwe hoofdsponsor aan zich weten te binden. Chocolatier Tosca uit Roosendaal gaat een 3-jarig sponsorcontract aan met de Roosendaalse voetbalclub.
    Ferdie Gort, een van de eigenaren van Tosca, is geen onbekende van Roosendaal. Hij volgt de club al jaren, vooral vanwege zijn zoon Jules die in het eerste elftal speelt. Jules, als creatieve middenvelder een vaste waarde in het elftal, laat iedere week zijn vaardigheden zien en is vaak belangrijk voor zijn team.
    Chocolatier Tosca is in het verleden eerder hoofdsponsor geweest bij Roosendaal en Ferdie is dan ook verheugd om iets te kunnen betekenen voor de club. Op deze manier krijgt het merk Tosca meer exposure bij een club met meer dan 1300 leden. Elke week zijn er ruim 4.000 bezoekers op onze club. Daarnaast heeft de website (www.rkvvroosendaal.nl) meer dan 5.000 unieke bezoekers per maand. Voor veel bedrijven een aantrekkelijk podium om meer naamsbekendheid te genereren.
    Bij Roosendaal zijn ze erg tevreden met de terugkeer van Tosca. Na de bestuurlijke ommezwaai van vorig jaar moest er hard worden gewerkt, maar de resultaten daarvan zijn steeds beter zichtbaar. Daarnaast is het fantastisch om de familie Gort weer als sponsor te kunnen verwelkomen. Zij dragen de club een warm hart toe en horen er gewoon bij.