• Inleveren Kleding en Spelmaterialen

  Beste leiders en trainers, we zitten weer aan het einde van het seizoen, de Regiocup bij de jeugd is inmiddels al weer een weekje achter de rug, sommige van jullie spelen dit weekend nog een laatste leeftijdstoernooi in de regio en dan is het seizoen definitief weer teneinde.

  De tijd is weer gekomen om een invertarisatie te maken van onze kleding en de spelmaterialen, daarom gelieve contact op te nemen met Perry van Broekhoven voor de inname/doorschuiven van kleding en spelmaterialen voor het nieuwe seizoen.

   

  Perry van Broekhoeven: mob. 06 50 63 02 78     materialen@rkvvroosendaal.nl

   

  Inleveren kleding en spelmaterialen.

  Graag de tas controleren op inhoud! Dat voorkomt straks mogelijke verrassingen bij de inname.Spullen zijn bij uitgifte geregistreerd en wij rekenen erop dat alles nog aanwezig is!

  Controle en wijze van aanbieden
  Om de tas met kleding goed en snel te kunnen controleren, vragen wij je de spullen voor het inleveren te wassen, de shirts op volgorde van nummering te leggen (indien aanwezig), broeken en kousen te controleren.

  Zitten er gaten in bijvoorbeeld de kousen, doe deze dan even apart, dat scheelt voor ons veel uitzoekwerk! Wij vragen dan ook bijgaand formulier in te vullen voor het inleveren van de tas.


  Noteer alvast hierop de inhoud van de tas!