• Contributie 2021-2022 - factuur

In de laatste week van juli worden de contributies voor het komende seizoen geïnd.

Jullie ontvangen deze week een email met de factuur voor de contributie voor het komende seizoen. De factuur wordt jullie ter informatie toegezonden. In de laatste week van juli wordt de contributie automatisch van jullie bankrekening afgeschreven.

Als de automatische incasso zonder geldige reden niet kan worden uitgevoerd, bijvoorbeeld doordat er onvoldoende saldo op de bankrekening staat, dan ontvangen jullie per e-mail een herinnering. Er wordt jullie dan € 5 administratiekosten in rekening gebracht en jullie moeten daarna zelf zorgdragen voor de betaling van de contributie.

Gaan jullie na deze herinnering niet over tot betaling, dan volgt een 2e herinnering met daarin nogmaals het verzoek tot betalen van de factuur. Deze 2de herinnering wordt verhoogd met € 7,50 administratiekosten. Gaan jullie wederom niet over tot betaling dan volgt een aanmaning met een verzoek tot betaling. Deze aanmaning wordt verhoogd met € 10 administratiekosten. Met het verzenden van deze aanmaning wordt ook de spelactiviteit geblokkeerd waardoor u/of uw kind niet meer aan wedstrijden en trainingen mag deelnemen.

Contributiebedragen

De contributiebedragen voor het komende seizoen bedragen:

• Pupillen (JO6/7/8/9/10/11/12/13) € 141,75
    • Junioren (JO14/15/16/17/19) € 160,00
    • Senioren € 215,00
    • Stil lid senioren € 110,00
    • 35+/45+ competitie € 57,75
    • Ondersteunende leden € 46,50

Gezinskorting: vanaf 3de spelende lid/leden, allen ingeschreven op één adres, bedraagt de contributie € 31,50 voor het jongste lid/leden (niet in combinatie met de stil lid regeling voor seniorenspelers).

Mochten jullie op dit moment vragen hebben, dan kunnen jullie deze mailen naar contributie@rkvvroosendaal.nl

Met sportieve groet,