• Inschrijven voor leider-trainer

Graag hieronder alle gegevens invullen. U bent als leider of trainer geen contributie verschuldig, de vereniging betaalt de verschuldigde bijdrage aan de KNVB. U kunt wel aangeven of u ondersteund lid wilt worden van onze vereniging, met deze bijdrage worden onder andere ballen en andere voetbalspullen gekocht. Hierdoor bent u echt lid van RKVV Roosendaal en stemgerechtigd.

Tevens ontvangen wij graag een kopie legitimatiebewijs! deze mag naar de ledenadministratie gemaild worden.

Met het hieronder ingevulde emailadres kunt u, nadat u bent ingevoerd in Sportlink en van de ledenadministratie een bevestiging heeft ontvangen, een account aanmaken in de Voetbal.nl app en als u ook teammanager wordt in de wedstrijdzaken app. Voor beide apps gelden dezelfde inloggegevens.

• Versturen