• Communicatie jeugdselectietrainers 

  De afgelopen periode zijn Niels van Osta en Jorden Koevoet bezig geweest met het aanstellen van de hoofdtrainers en stafleden van de jeugdselectieteams van onze vereniging. Wij zijn trots om te vermelden dat we de volgende trainers in hun rollen hebben mogen aanstellen.  

  Sjoerd Willemsen - JO19-1Sjoerd, in het bezit van UEFA C, heeft dit seizoen de JO16-1 onder zijn hoede. Wij zijn zeer tevreden over de ontwikkeling van Sjoerd. Hij heeft laten zien spelers individueel beter te kunnen maken. Daarnaast weet hij met zijn ervaring als selectiespeler bij zijn club Wernhout als geen ander welke ontwikkeling belangrijk is in de eindfase van de jeugdopleiding met als doel zoveel mogelijk spelers afleveren aan de O23 en het 1e elftal.

   

   Lucas Sanders - JO17-1Lucas is een nog onbekende binnen onze vereniging. Lucas debuteerde zelf op zijn 17e in het 1e elftal van Cluzona en wordt dit seizoen nog af en toe opgeroepen om voor zijn club uit Wouw uit te komen. Daarnaast heeft Lucas de afgelopen jaren zo goed als alle jeugdselectieteams van Cluzona onder zijn hoede gehad, haalde hij samen met Rik Ermen en Sjoerd Willemsen zijn UEFA C, en was hij dit seizoen hoofdtrainer van MOC’17 JO15-1. De ambitieuze trainer ziet bij RKVV Roosendaal met het nieuwe plan de juiste omgeving om zichzelf te ontwikkelen als trainer.

   

   Mark Remijn - JO16-1 - Mark is geen onbekende binnen de club. Dit jaar had Mark Remijn de O23-1 onder zijn hoede binnen onze vereniging en was hij ook eerder verantwoordelijk voor de JO19-2, assistent bij de JO19-1 en actief als trainer voor diverse andere jeugdteams. Mark, die tevens UEFA C gediplomeerd is, zal komend seizoen de JO16-1 binnen onze vereniging verder gaan opleiden om ze uiteindelijk af te leveren aan de bovenbouw.

   Ivan Romme - JO15-1  - Afgelopen seizoen had Ivan Romme, die in het bezit is van zijn UEFA B, de JO14-1 onder zijn hoede. Aansluitend bij Ivan zijn ambitie maakt hij de stap naar de JO15-1 en zal hij hoofdzakelijk dezelfde spelersgroep verder gaan helpen in hun ontwikkeling. 

   Sam Langenberg - JO14-1  -  Sam is geen onbekende binnen onze vereniging. Eerder was hij namelijk als jeugdspeler actief in diverse selectieteams en ook als trainer actief bij diverse breedteteams in verschillende leeftijdscategorieën. Momenteel speelt hij zelf in het 1e elftal van WVV in Woensdrecht. Sam heeft recent zijn UEFA B diploma gehaald. Dit seizoen was hij actief als assistent van Anthony Lurling bij NAC Breda O16. Met zijn UEFA B op zak ziet hij in de O14-1 bij RKVV Roosendaal de juiste nieuwe uitdaging. 

   

   Jelle Koevoet & Cédric Cornec - JO13-1Jelle is bekend als trainer van de JO13-2 en als speler in de O23-1 binnen onze club. Afgelopen seizoen heeft Jelle zijn Pupillen/Junioren cursus afgerond en zal hij komend seizoen de UEFA C opleiding gaan volgen. De JO13-2 doet hij samen met Cédric, die tevens ook in het 1e elftal inmiddels een vaste waarde is geworden. Allebei doorliepen zij vrijwel de gehele jeugdopleiding van onze club. Het trainersduo weet dus als geen ander onze jongere jeugdspelers op te leiden volgens de cultuur, normen en waarden die gelden binnen selectieteams van RKVV Roosendaal.

   

   Jimmy Deijkers & Timo de Ron - JO13-2Jimmy en Timo zullen het nieuwe trainersduo vormen bij de JO13-2. Jimmy, die ook in het 2e elftal van onze club speelt, traint momenteel de JO12-1 en vervult daarnaast in het kader van zijn afronding van de UEFA C cursus een assistent rol bij de JO17-1. Timo heeft afgelopen seizoen zijn eerste seizoen bij RKVV Roosendaal doorlopen bij de JO11-1 en hoopt binnenkort zijn UEFA B binnen te halen. Een trainersduo dat dus goed geschoold is en goed om weten te gaan met de jongere jeugd.

  Démen Haast & Sam Bielok - JO11-1Démen, zelf spelend in de JO19-1, heeft dit seizoen de JO11-2 onder zijn hoede en haalt zijn UEFA C diploma. Met zijn enthousiasme en ambitie iemand die het goed doet bij de jongste jeugd, ze goed door ontwikkelt en daarom met de groep mee gaat naar de JO11-1. Hij zal een trainersduo gaan vormen met Sam Bielok, die dit seizoen als speler door is geschoven naar het 1e elftal. Eerder doorliep Sam ook de gehele jeugdopleiding van NAC tot de O18. Vanuit die ervaring weet Sam de juiste mentaliteit en techniek over te brengen.

   

   Jikke de Jong & Stan Koevoet - JO11-2Jikke en Stan zullen het trainersduo gaan vormen voor de JO11-2. Een gezonde combi tussen ervaring en een jonge trainer die een vervolg geeft aan zijn trainersloopbaan, vanaf dit seizoen dus bij de selectie. Jikke komt over van NVS uit Nieuw-Vossemeer vanuit de ambitie die hij heeft. Hij trainde daar alle hoogste jeugdelftallen en gaf zelfs trainingen aan het 2e elftal. Jikke haalde dit seizoen zijn juniorencursus en zal doorstromen naar zijn UEFA C opleiding. Stan voetbalt momenteel in de JO17-1 en trainde dit seizoen de JO12-2. Een uitgebalanceerd duo dat ons jongste jeugdselectieteam zal gaan begeleiden.  

   Met bovenstaande toppers hebben we een jeugdig maar zeer getalenteerde staf met veel competenties weten samen te stellen. Wij geloven dat iedereen op zijn eigen manier spelers kan door ontwikkelen, wat voor ons natuurlijk boven alles staat. Iets wat daarnaast ook hoog in het vaandel komt te staan, is de verdere doorontwikkeling van deze trainers. Zij zullen hierin intensief begeleid worden. Hiermee willen we de totale kwaliteit van onze jeugdopleiding nog verder omhoog brengen.