• Jeugdelftallen gaan vanaf de winterstop andere jeugdelftallen fluiten

Vanaf de winterstop gaan de jeugdelftallen vanaf de jongens en meiden O15 de wedstrijden van andere jongere jeugdelftallen fluiten. Het bestuur is akkoord gegaan met dit voorstel van de jeugdleiders zelf.

Nu is dat uiteraard niet zomaar geregeld en ingevoerd. In de maand november zullen we eerst diverse bijeenkomsten organiseren waarin wordt uitgelegd hoe en wat. Er wordt dan ook een oefenwedstrijd gespeeld waarbij enkele scheidsrechters en assistent-scheidsrechters kunnen oefenen. De bijeenkomsten zijn voor de spelers en speelsters in de betreffende leeftijdscategorie verplicht om bij te wonen.

Wanneer?

• Op donderdag 7 november om 19.00 uur in de kantine voor de jongens en meiden van O15.  De oefenwedstrijd is tussen JO13-2 tegen JO13-2. De bijeenkomst zal ongeveer om 20.30 uur afgelopen zijn.
    • Op woensdag 13 november beginnen we om 19.30 uur in de kantine en is de bijeenkomst voor alle spelers en speelsters van O16 en 017. De oefenwedstrijd is dan tussen JO15-4 tegen MO15-1. De bijeenkomst zal omstreeks 21.00 uur afgelopen zijn
    • Woensdag 27 november is de bijeenkomst om 19.30 uur in de kantine voor de dames en heren van O19. Ook deze bijeenkomst start om 19.30 uur in de kantine en zal rond 21.00 uur afgelopen zijn. De oefenwedstrijd is dan tussen MO17-1 tegen JO16-3

Jullie leiders en leidsters krijgen nog nadere informatie over deze avonden.

Op de site van Roosendaal zal deze week een onder de TAB “wedstrijdzaken” een aparte tab “jeugd arbitrage” komen waarop je de spelregels per leeftijdscategorie na kan lezen en waar tips staan over het fluiten van de wedstrijden.

Tot ziens bij de bijeenkomsten !!!!!!!