• JO9-5 naar bekerfinale

Woensdagavond 8 mei 2019 was een belangrijke dag voor RKVV Roosendaal JO9-5. Op het programma stond de halve finale van de beker tegen Vosmeer JO9-1. Jary, Lucas, Thierno, Arda, Deejay, Bram, Justin, Sven en Raelan waren op en top gemotiveerd om er een goed wedstrijd van te maken. Onder de leiding van John en Patrick en met heel veel uitbundige papa's, mama's, opa's, oma's, broertjes en zusjes langs de zijlijn ontstond er een heel spannende wedstrijd. We kwamen net voor het einde van her eerste kwart verdien op een 1-0 voorsprong. In het tweede kwart onder aanmoediging van ook veel ouders van onze gasten kwam vosmeer verdiend op 1-1 gelijk.

Na een lekker glas ranja was de batterij weer opgeladen en begonnen onze jongens heel uitbundig aan het derde kwart. Na werkelijk een schitterende knal van Raelan in de kruising kwamen we op 2-1 voor. Voor het einde van het derde kwart kwamen we ook nog op 3-1. Tijdens de laatste 2 minuten rust hammered de coaches erop dat we zo door moesten gaan. We wisten dat vosmeer alles in de strijd zou gooien om proberen te kunnen scoren. Onder leiding van jary, lucas en arda wisten we de tegenstander ver van het doel te houden waarna sven de kers op de taart bracht door net voor tijd de 4-1 te maken.

Na het laatste fluitsignaal sprongen de jongens bij elkaar in de armen want helemaal verdiend spelen ze binnenkort de finale in de district beker.

Van harte gefeliciteerd met het resultaat en succes in de finale.