• Lars Machielse nieuwe aanwinst voor RKVV Roosendaal

    Roosendaal heeft zich versterkt met middenvelder Lars Machielse van VV Steenbergen. Lars is een bekende van trainer Sweres uit hun gezamenlijke periode bij DOSKO en speelde in het verleden onder andere bij HSC’28, Cluzona en Steenbergen. Daarnaast is Lars een bekende van assistent trainer Broos na hun gezamenlijke tijd bij HSC’28.

    "Lars brengt als persoonlijkheid een stuk vechtlust en gif in het team en is op meerdere posities inzetbaar. Zijn duelkracht en ook scorend vermogen brengt weer een stuk kwaliteit binnen de groep die we zeker kunnen gebruiken. Zijn inbreng is duidelijk besproken en we hebben goed kunnen aangegeven waar we met hem heen willen m.b.t. zijn rol binnen het team".

    Lars is zelf content met zijn nieuwe club. "De club is mij bekend en ook kom ik oude bekende tegen bij Roosendaal zoals Wesley van Zundert, Kevin Jürgens en Wesley Embregts. Met trainer Sweres heb ik mijn rol duidelijk besproken en de ambitie die de club op termijn heeft spreekt me aan. Daarnaast weet ik dat er een jonge maar ook gezellige groep staat die erg veel kwaliteit heeft. Ik wil graag komend seizoen mijn bijdrage leveren zodat de doelstellingen behaald kunnen worden".

    Via deze weg heten we Lars van harte welkom bij onze club en wensen hem en het team veel successen toe aankomend seizoen.