• Leeghalen kluisjes

  Beste begeleider/vrijwilliger,
   
  Zoals wellicht bekend bij jullie, hebben we redelijk wat kluisjes staan in de kleedkamerruimte, maar helaas kunnen we van veel kluisjes geen gebruik maken. Dit doordat, er vanuit de laatste jaren, de sleutels niet zijn ingeleverd door de begeleiding van teams die zijn gestopt en de sleutel nog in bezit hebben. Tevens ontbreken er sleutels van lege kluisjes en worden er kluisjes überhaupt niet gebruikt.We krijgen regelmatig de vraag van teams om gebruik te kunnen van een kluisje en daarom is er besloten om nieuwe sloten te bestellen en de huidige sloten te vervangen.
   
  In de winterstop zullen de huidige sloten vervangen worden door de nieuwe sloten. Belangrijk is dus, dat de kluisjes worden leeggehaald door degene die de beschikking heeft over een kluisje en hiervan een sleutel heeft.Dit betekent dat de huidige sleutels niet meer passen en het kluisje niet meer geopend kan worden.
   
  Wanneer de sloten vervangen zijn, kunnen degene die een kluisje willen hier (opnieuw) gebruik van maken. Dit zal gecommuniceerd worden, wanneer de nieuwe sloten zijn geïnstalleerd. Alle kluisjes moeten dus leeg zijn.
   
  Een dringend verzoek voor degene met een sleutel/kluisje, zorg ervoor dat het kluisje leeggehaald wordt vóór 23-12-2022!
   
   
  LET OP: 
  Tot en met zondag is het sportpark open volgens de normale openingstijden en kun je binnen de openingstijden de kluisjes leeghalen.
  Volgende week kun je voor het leeghalen van de kluisjes alleen terecht op maandag 19 december tot en met donderdag 22 december in de avonduren tussen 18.30 uur en 21.00 uur.