• Mark Klippel nieuwe trainer RKVV Roosendaal

Vanaf het aankomende seizoen zal Mark Klippel de nieuwe hoofdtrainer worden van RKVV Roosendaal. De oefenmeester tekent voor 1 seizoen met een optie voor een 2e seizoen en de intentie om meerdere jaren samen te gaan werken.

Remco Broos (bestuurslid Technische Commissie) gaf een korte uitleg over de aanstelling van Klippel. “In overleg met de spelersgroep, de Technische Commissie en het bestuur is er een trainersprofiel opgesteld. Mark was vanaf het begin een belangrijke kandidaat en het was al vrij snel duidelijk dat hij perfect in het plaatje zou passen. Hij heeft een duidelijke visie en ambitie, is gewend om (indien nodig) jeugdspelers in te passen en heeft langere perioden bij een club gewerkt en daar ook telkens iets weggezet. Bij navraag over hoe Mark als trainer was, kregen we ook positieve signalen terug. Kortom: voor mij en alle betrokkenen in dit proces dus een perfecte invulling van de vacature voor hoofdtrainer van onze club”.

Mark Klippel is enthousiast over de aanstaande samenwerking; “Roosendaal is een grote club die naar mijn mening de mogelijkheden heeft om nog stappen omhoog te zetten. In het gesprek met Remco Broos en Rinie Konings werd mij de ambitie, de organisatiestructuur en de afspraken binnen de club duidelijk. Er is een duidelijk plan en in het gesprek met een delegatie van de spelersgroep was de drive, ambitie en vooral het plezier van de spelers ook erg herkenbaar aanwezig”.

RKVV Roosendaal wenst Mark veel succes voor het aankomende seizoen en heet hem alvast welkom bij onze mooie club.