•  

   

   

   

   

   

  Maximaal slagen voor badkamers en tegels?

  Maxaro is een snelgroeiende badkamer- en tegelspecialist. Het bedrijf telt twee grote megashowrooms in Roosendaal en Utrecht. Een bezoek aan één van de showrooms is de moeite waard en een ware beleving.

  Daarnaast is de megashowroom van maar liefst 5.000 m² gelegen aan de A58 en daarom makkelijk bereikbaar. Klanten parkeren hier gratis en direct voor de deur van de showroom.

  De groei van Maxaro

  Wat in 2005 begon als een whirlpool-outlet, is inmiddels uitgegroeid tot een enorm begrip in de badkamer- en tegelbranche. De groei van Maxaro is te wijten aan de onderscheidende winkelformule waarin eigen kwaliteitsproducten, scherpe prijzen, grote voorraden en de beste service centraal staan. Onlangs opende Maxaro de deuren van haar nieuwe showroom in Utrecht. Beide showrooms bieden samen ruim 9.500 m² aan inspiratie. Daarnaast zijn er talloze combinaties, zodat iedereen gegarandeerd een eigen droombadkamer samenstelt.

  Unieke winkelformule

  Bij Maxaro kunnen klanten terecht voor een enorm aanbod op het gebied van badkamers en tegels. Bijna alle producten die het bedrijf verkoopt zijn zelf ontwikkeld. “Het liefst houden we alles in eigen hand. Waarom? Dan weten we dat het goed is”, vertelt de directie. Zo zijn we van begin tot eind volledig betrokken bij het assortiment. Daarnaast is er geen sprake van tussenhandel, waardoor sanitair, tegels, badkamermeubels, radiatoren en andere badkamerproducten worden verkocht tegen een verrassend scherpe prijs.

  98% op voorraad uit eigen magazijn in Roosendaal

  Een badkamer van Maxaro is in no time in huis, want er zijn geen lange levertijden waar klanten op moeten wachten. Maar liefst 98% van het assortiment is direct leverbaar vanuit het eigen magazijn van 22.000 m² in Roosendaal. Dat is uniek in de badkamerbranche. Liever de bestelling laten bezorgen? Bestel op werkdagen voor 12:00 uur, zodat u deze de volgende werkdag in huis heeft.

   Showroom Roosendaal

  In Maxaro Roosendaal worden alle zintuigen maximaal geprikkeld door voldoende inspiratie en beleving. Hier is het mogelijk om het complete assortiment te voelen, ervaren en bekijken. Klanten kunnen naar hartenlust combineren middels honderden tegelstalen. Of inspiratie op doen door alle sfeervolle presentaties. Een complete droombadkamer samenstellen is elke dag mogelijk bij Maxaro, zowel in één van de tegel en badkamer showrooms als online. Bekijk het assortiment op www.maxaro.nl.