• Hoofdsponsor RKVV Roosendaal
 • De sponsoring van RKVV Roosendaal is voor Maxaro tweeledig; we ondersteunen een mooie sportclub in de regio én bereiken meteen een interessante doelgroep. Als snelst groeiende specialist voor uw badkamer, tegels en straks ook keukens, zijn we namelijk altijd op zoek naar nieuwe medewerkers. Met sponsoring willen we ook onze zichtbaarheid in de regio vergroten. Leden en bezoekers van de club vinden Maxaro op diverse uitingen langs de velden, én op de Maxaro-tenues van maar liefst acht elftallen. En dat de sponsoring ook op andere vlakken waardevol is blijkt in de kleedkamers die onlangs gerenoveerd zijn: Maxaro leverde de tegels.

  5.000m2 experience showroom
  Corné Nooren, Directeur en Jeroen Schagen, Operationeel directeur: “Wij zochten naar een mogelijkheid om meer bekendheid te krijgen. Voorheen kenden mensen ons als Sanitairtotaal in Oud Gastel. Maar sinds eind 2016 zijn we met onze 5.000m2 grote showroom gevestigd aan de Ettenseweg, als Maxaro. Dit willen we graag aan de inwoners van Roosendaal en omstreken laten zien, en RKVV Roosendaal biedt een perfecte mogelijkheid voor veel exposure.” Jeroen Schagen vult aan: “Daarbij zijn we altijd op zoek naar talentvolle medewerkers die tussen de 1300 leden van RKVV Roosendaal en vele aanhangers van de club zeker te vinden zijn. Een mooie wisselwerking.”

  In alles tot het uiterste
  In onze experience showroom kunnen bezoekers proefliggen in meer dan 150 verschillende baden of een van de vele whirlpoolbaden of stoomcabines. Ook biedt Maxaro de mogelijkheid om het ideale badkamermeubel samen te stellen uit meer dan 850.000 combinatiemogelijkheden. En op onze sfeervolle tegelafdeling inspireren wij onze klanten door een zeer ruim assortiment tegels.

  In alles tot het uiterste. Dat is onze dagelijkse drijfveer. Maximaal inspannen voor het mooiste en grootste assortiment van topkwaliteit, voor de laagst mogelijke prijs. Door het bieden van de beste service, advies op maat en de ruimste keuze, stellen we alles in het werk om onze klanten maximaal te laten slagen!