• NAC Breda Soccer Camp in de herfstvakantie

 • Update NAC Breda Soccer Camp - RKVV Roosendaal

  Beste deelnemer, ouder/verzorger,

  Wij houden jullie graag op de hoogte met betrekking tot het NAC Breda Soccer Camp bij RKVV Roosendaal. Het Corona-virus raakt ons allen, een lastige periode waarin voor iedereen een goede gezondheid voorop staat. Hopelijk zijn jullie nog gezond en blijven jullie dit ook!

  Omtrent het organiseren van evenementen, zoals het NAC Breda Soccer Camp handelen wij naar de richtlijnen van het RIVM. Maandag 30 maart jl. heeft de regering aanvullende maatregelen genomen in de aanpak van het coronavirus waarbij de scholen in ieder geval gesloten blijven t/m de meivakantie en er geen evenementen plaats mogen vinden tot 1 juni 2020. Door deze maatregel wordt ook het NAC Breda Soccer Camp, maar omdat gezondheid uiteraard altijd bovenaan staat heel begrijpelijk, noodgedwongen verplaatst.

  Wat gaan we doen?
  Het NAC Breda Soccer Camp dat gepland stond voor de meivakantie wordt door de maatregelen van het RIVM verplaatst. De nieuwe datum van het NAC Breda Soccer Camp is dinsdag 20, woensdag 21 en donderdag 22 oktober 2020, dagelijks van 9.00 uur - 15.00 uur.

  Nu snappen wij heel erg goed dat de reeds ingeschreven deelnemers zich erg verheugen op de trainingen en niets liever doen dan voetballen. Wij hebben nagedacht hoe wij dit gemis zo klein mogelijk kunnen maken.
  Wat gaan wij doen?
  Uiteraard wordt het door overmacht verplaatste NAC Breda Soccer Camp in oktober één groot en gezellig voetbalfeest. Wij willen toch een extraatje geven, wij geven alle deelneemsters 2 vrijkaarten voor een thuiswedstrijd van NAC Breda in het seizoen 2020-2021, zodat er naast het Soccer Camp een extra uitstapje op het programma staat wanneer dit weer mogelijk is! Daarnaast ontvangen alle deelneemsters volgende week een NAC Hooghoud Challenge kaart per mail, met 8 oefeningen voor de komende 8 weken om thuis lekker aan je techniek te kunnen werken⚽️

  Mocht je in de herfstvakantie door andere plannen absoluut niet deel kunnen nemen aan het verplaatste evenement ontvang je van ons een inschrijfcode t.w.v. het inschrijfgeld van dit evenement (169,00 of 184,00 (afhankelijk van shirtbedrukking) om in te kunnen wisselen voor een ander evenement van de NAC Breda Soccer Camps. Verplaatsing daarbij naar het NAC Breda Soccer Camp in 2021 bij RKVV Roosendaal is daarbij eventueel ook mogelijk.

  Wij zullen jullie proactief op de hoogte houden. Bovenal wensen wij in deze periode iedereen een goede gezondheid toe, pas goed op jezelf en naasten.

  Voor vragen graag contact opemen met:
  soccercamps@nac.nl

  Het is nog mogelijk om je in te schrijven voor dit leuke soccer camp:
  https://nac.soccer-camps.nl/

  Met vriendelijke groeten,
  NAC Breda Soccer Camps