• Degenen die op het sportpark zijn geweest is het misschien al opgevallen.

Kinderopvang / BSO Kreukelz is een klein stukje verhuisd naar een nieuwe “portakabin” net voorbij de kleedkamers onder de tribune.

De vrijgekomen “portakabin” is de laatste weken door een aantal hard werkende vrijwilligers schoongemaakt, voorzien van een nieuw laagje verf en ingericht met nieuw meubilair.

De komende weken zullen er nog wat mooie beelden op de muren worden toegevoegd zodat er een sfeervolle ruimte ontstaat.

Deze extra overlegruimte is al een aantal jaren een grote wens van de TC en we zijn dan ook erg blij met het resultaat.

De ruimte is vrij beschikbaar voor teambesprekingen, wedstrijdbesprekingen, 1 op1 gesprekken etc.

Alle teams, leiders en trainers kunnen hier gebruik van maken.

Ook een tweede wens is ingevuld. Vanuit de selectieteams kwam steeds de vraag naar een camerasysteem dat gebruikt kan worden om wedstijden en spelers beter te analyseren. Sinds enkele weken is dit gelukt en beschikt RKVV Roosendaal nu ook over een professioneel camerasysteem dat m.b.v. analysesoftware gebruikt kan worden bij de opleiding van onze jeugd tot en met het eerste elftal.

Dit systeem is voor alle teams beschikbaar.

Voor meer informatie hierover kun je altijd terecht bij de TC.

Wanneer je gebruik wil maken van de overlegruimte of camera willen we je wel vragen om deze eerst te reserveren.

Via de link "reserveren" in de rode balk bovenaan deze pagina kun je dag en tijdstip kiezen waarop je gebruik wil maken van deze middelen.