• Roosendaal maakt achterstand goed en bekert door.

Zaterdag 13 november de bekerwedstrijd thuis tegen Halsteren. Helaas lijkt het erop dat dit voorlopig de laatste wedstrijd is met publiek. Hopelijk maken de jongens er het beste van en herstellen ze zich van de nederlaag van vorige week.

Roosendaal begint voortvarend. In de 3e minuut een mooie pass van Stijn op Rayane, maar die kan kan er net niet bij. Daarna een periode met rommelig samenspel en veel balverlies. In de 7e minuut een aanval van Halsteren, een hoge bal en de redding van Sid. Roosendaal probeert daarna weer aanvallen op te zetten. In de 12e minuut lukt dit, schot van Stijn wordt geblokt en gaat naast. Corner genomen, twee Roosendaal-spelers staan vrij bij de tweede paal, maar bal valt niet lekker om uit te kunnen halen en kan worden uitverdedigd door Halsteren. Bij de volgende aanval komt Stijn er bijna doorheen, maar wordt tegengehouden door een tegenstander. Vrije trap in de 18e minuut op ongeveer 20 meter van de goal. Jelle schiet de vrije trap helaas over. In de 25e komt Jesse mee op over rechts. Zijn voorzet wordt verwerkt tot corner. De corner kan worden ingekopt maar wordt van de lijn gehaald. Luca kan niet goed bij de afvallende bal en schiet over. Een strak afgemeten pass van Kenzo stuur Rayane de diepte in. Rayane kan de bal helaas niet goed meenemen, waardoor het niet gevaarlijk wordt voor Roosendaal. Na balverlies op eigen helft is Halsteren plots dreigend in het zestienmetergebied van Roosendaal. Voordat de speler gevaarlijk kan worden, wordt deze onderuit gehaald. Penalty Halsteren, doelpunt en 0-1. Roosendaal probeert erna dit nog recht te zetten voor rust. In de 32e minuut een corner voor Roosendaal. Stijn kan de voorzet inschieten maar schiet over. In de 34e minuut valt de bal plots over de verdediging van Halsteren. Rayane is daar snel bij maar schiet naast. In de blessuretijd van de eerste helft nog een actie van Rayane in de 16 van Halsteren. Hij komt niet voorbij de drie verdedigers. 0-1, rust.

Na rust, met een paar aanvallende omzettingen op het veld, begint Roosendaal gretig aan de hervatting van de wedstrijd. In de 2e minuut na rust direct een aanval waarbij Koen de bal binnenkant paal eruit schiet. Roosendaal pakt gelijk het meeste balbezit. Bij de volgende aanval van Roosendaal in de 6e minuut probeert Stijn over de rechtervleugel de verdediger te passeren. Dit levert een corner op. Halsteren werkt de corner goed weg en probeert de aanval op te zetten. Luca onderschept de bal en speelt Siraç aan op het middenveld. Die stuurt Stijn weg maar zijn afstandsschot op goal kan worden gered door de keeper. De volgende aanval, in de 13e minuut na rust gaat over links. Youri krijgt daar de bal aangespeeld van Siraç en speelt twee spelers uit en wordt vastgehouden. Vrije trap rand zestien, die helaas net wordt overgeschoten door Jelle. In de 15e minuut speelt Siraç Youri in de diepte aan. Youri gaat op de goal af en maakt goed af. 1-1.

Roosendaal blijft gretig en de duels worden overal op het veld nog steeds aangegaan. Bij de volgende Roosendaal-aanval in de 20e minuut komt Daan op links goed mee op. Hij geeft een mooie pass over de Halsteren-speler en zet zo Youri vrij. Die dribbelt de zestien in en maakt de 2-1 voor Roosendaal.

Halsteren moet nu in de achtervolging en gooit er een schepje bovenop. Met soms stevige duels, maar Roosendaal staat z’n mannetje! In de 27e minuut een goede onderschepping weer, Youri wordt erna onderuit gehaald. De vrije trap van Lars gaat deze keer net naast. In de 30e minuut wordt Kyan aangespeeld in de aanval. Zijn schot van buiten de 16 wordt gered door de keeper. In de 32e minuut na rust een actie van Stijn aan de rechterkant, zijn voorzet kan jammer genoeg niet afgemaakt worden door Kyan. De weggewerkte bal wordt door Daan overgeschoten. In de 34e minuut zet Luca met een mooi steekpass Kyan vrij voor de keeper maar zijn schot, uit een moeilijke hoek, gaat net naast. Daarna is het afgelopen. 2-1 winst Roosendaal.