• Voorbeschouwing Roosendaal - Serooskerke

Na de eclatante 7-1 overwinning van afgelopen zondag op Cluzona wacht onze Rood Witten weer een geheel onbekende tegenstander, nl. het Zeeuwse Serooskerke. Zij wisten hun eerste bekerwedstrijd met 0-2 te winnen bij Cluzona en afgelopen zaterdag deelden zij  thuis in de streekderby de punten met SVOD’22, uitslag 2-2.
    Afgelopen seizoen was het voor hen dubbel feest. Zij bestonden toen 75 jaar en bekronden zij dit jubileum met het kampioenschap in de zaterdag 3e klasse. Deze 2e Zeeuwse ploeg waarmee Roosendaal de strijd gaat aanbinden wordt getraind door de ervaren trainer Cees Houtepen die zijn ploeg met het bekende Zeeuwse elan tegen de Roosendalers het veld in zal sturen en ook de te verdienen tweede bekerronde willen bereiken.

De Hulsdonkbewoners zullen daartegenover moed putten uit de mooie ruime 7-1 zege tegen Cluzona. Het is lang geleden dat Roosendaal de eerste ronde van het bekertoernooi overleefde en kan nu een gelijkspel genoeg zijn om de volgende ronde te bereiken.
    Gezien het huidige spel en scorend vermogen zal trainer Erik Nijssen en zijn staf daar geen genoegen mee nemen en ook de spelers zullen eraan gelegen zijn deze laatste poulewedstrijd winnend af te sluiten.

Afgelopen dinsdag werd er ook nog geoefend tegen Internos waarvan met 2-1 werd gewonnen met als bijzonderheid dat het pas 14-jarige(!) grote talent Youri v. Oorschot één uur zijn opwachting mocht maken en daarin ook nog wist te scoren.

SUCCES a.s. zaterdag 17.00 uur en een fijne sportieve wedstrijd gewenst.

HaDee.