• Roosendaal trekt overwinning over de streep tegen Spartaan'20

    23 april de thuiswedstrijd tegen Spartaan ‘20. De uitwedstrijd was eerder dit seizoen in 1-1 geëindigd.
    In de 2e min een hoge voorzet van Lars richting goal van Spartaan. Keeper kan de bal uit de lucht pakken voordat Roosendaal gevaarlijk kan worden. In de 4e min een aanval van Spartaan'20 over rechts en ook hier een hoge voorzet, de Spartaan ‘20-spits weet de bal nog te raken maar Sid kan de bal pakken. In de 5e min een actie over links van Spartaan ‘20. De linksbuiten weet drie Roosendaal-spelers te passeren en af te maken. 0-1 Spartaan ‘20.

    In de 8e min. een aanval van Roosendaal, maar het afstandsschot gaat ruim naast. In de 13e min een lang pass op Siraç, die kan de bal aannemen weet ook een actie te maken maar komt de verdediger net niet voorbij. Wel een corner voor Roosendaal. Stijn kopt deze bij de tweede paal net naast. In de 17e min. weer een aanval van Roosendaal. De voorzet komt bij Siraç, zijn poging op goal kan worden gered door de Spartaan ‘20-keeper. Spel gaat op en neer tussen beide teams. In de 19e min. een vrije trap voor Spartaan'20 vanaf ruim buiten de zestien van Roosendaal. De voorzet kan nog worden gekopt maar gaat naast. Roosendaal bouwt hierna een aanval op die tot corner wordt verwerkt door de linksback van Spartaan ‘20. Deze corner, in de 22e min., wordt weggekopt door een Spartaan ’20-verdediger. Luca probeert het vanaf rand zestienmetergebied maar schiet over. In de 26e min een aanval van Roosendaal. De hoge voorzet kan nog door Jesse worden ingekopt maar de kopbal kan worden gepakt door de keeper. In de 27 min. een mooie steekpass richting achterlijn van Luca op Stijn, Stijn geeft een afgemeten voorzet laag op Siraç en die maakt de 1-1. In de 30e min weer een actie over de rechterkant, de voorzet van Stijn komt bij Siraç terecht maar ditmaal weer de Spartaan-keeper de poging van Siraç te stoppen. In de 33e min diepe pass Roosendaal, maar die is net te hard, keeper pakt simpel. Rust.

    Na de rust bij beide teams wat omzettingen en wissels. Stijn weet zijn tegenstander weer te passeren in de 4e min., zijn voorzet gaat hard voorlangs, maar langs iedereen. In de 6e min. een goede onderschepping van Kenzo en een pass op Stijn. Die wordt deze keer onderuit gehaald, vrije trap Roosendaal vanaf net buiten de zestienmeter. Lars probeert het maar zijn poging gaat over. Roosendaal valt het meeste aan. In de 12e min een snelle counter van Spartaan'20 over links. Jesse geeft goed rugdekking en kan uitverdedigen via Guus. In de 14e min. weer een aanval van Spartaan ‘20. Roosendaal zit er overal fel op waardoor het niet tot een aanval komt. Jesse geeft de bal lang en diep achter de Spartaan ‘20-verdediging. Siraç is daar de verdedigers te snel af en weet ook de keeper te passeren. 2-1 Roosendaal.

    Het spel golft hierna heen en weer op beide helften. In de 16e min. een aanvallende actie van Daan op de rechterkant. Dit levert Roosendaal een corner op die niet gevaarlijk wordt. In de 18e min. een corner aan de andere kant voor Spartaan ‘20. Deze wordt goed uitverdedigd door Koen. In de 22e min. na een aanval van Roosendaal ditmaal weer een corner voor Roosendaal. Siraç kopt deze net naast. In de 33e min na een aanvallende actie van Siraç weer een corner voor Roosendaal. Maar Roosendaal houdt inmiddels ook de verdediging goed in de gaten en niet iedereen gaat meer mee naar voren. Roosendaal wint verdedigend goed haar duels en geeft geen kansen of mogelijkheden weg aan Spartaan ‘20. Bij counters probeert Roosendaal er af en toe nog gevaarlijk uit te komen. In de 34e min lukt dit, maar de poging van Siraç uit de corner van Roosendaal gaat net naast. Ook in de 35e min weer een snelle counter van Roosendaal waarbij Spartaan'20 nog maar weinig verdedigers achterin heeft. Siraç wordt onderuit gehaald waardoor Roosendaal in blessuretijd nog een vrije trap rand zestienmetergebied krijgt. Deze poging gaat naast helaas. Na de hervatting met een achterbal maakt de scheidsrechter een eind aan de wedstrijd. 2-1 overwinning Roosendaal.