• Roosendaal wint doelpuntrijk duel

  Direct na de aftrap zet Roosendaal druk op de verdediging van Rosmalen waardoor de bal veroverd wordt. De aanval, in de tweede minuut, wordt over de rechterkant ingezet. Stijn kan opkomen met de bal, hij speelt Siraç aan in de zestien die de bal terug legt op Krijn. Krijn geeft een hoge voorzet en Rayane weet deze goed tegendraads binnen te koppen. 1-0 Roosendaal!

  Roosendaal blijft na de hervatting ook het scherpst in de duels en heeft het meeste balbezit. In de 12e minuut een ingooi door Roosendaal aan de rechterkant. Stijn komt zijn tegenstander weer voorbij en geeft een voorzet op Siraç. Vanuit een moeilijke hoek bij de eerste paal weet Siraç toch een gaatje te vinden en scoort knap onder de keeper door. 2-0.

  Na een kwartier spelen komt Rosmalen voor het eerst tot een aanval. Een hoge voorzet vanaf de rechterkant lijkt voor de keeper maar die kan hem net niet klemvast houden. Een Rosmalen-aanvaller is er snel bij en scoort de 1-2. Rosmalen zoekt hierna direct meer de aanval op en gaat op zoek naar de gelijkmaker. Een afstandsschot in de 16e minuut van Rosmalen gaat ruim over. In de 25e minuut speelt Kenzo Stijn in die met een overstap zijn tegenstander passeert. Hij speelt Siraç in, die in de zestienmeter wegdraait van zijn tegenstander en onhoudbaar voor de keeper de 3-1 binnenschiet.

  In de 28e minuut verliest Rosmalen bij hun opbouw vanuit achter de bal. Direct een counter van Roosendaal, weer Stijn die met een actie zijn tegenstander voorbij gaat en een voorzet op Siraç geeft. Siraç schiet deze knap in de linker bovenhoek en maakt zijn derde goal in de eerste helft en de 4–1 voor Roosendaal. Met deze tussenstand gaan beide teams de rust in.

  Rosmalen speelt na rust met een aanvaller extra en gaat met nog maar drie verdedigers op zoek naar de aansluitingstreffer. Roosendaal past zich hierop snel aan en blijft op alle posities scherp in de duels. In de 5e minuut na rust een actie van Stijn over rechts, zijn voorzet/schot gaat voorlangs. In de 7e minuut een dieptepass van Lars op Stijn. Stijn haalt de achterlijn en legt de bal terug op Kenzo die direct een voorzet geeft. Deze wordt door een Rosmalen-verdediger weggewerkt tot corner. De corner wordt niet gevaarlijk. In de 10e minuut een mooie steekpass tussen de verdedigers door van Lars op Siraç. Zijn schot onder de keeper door kan nog net van de lijn worden gehaald door een verdediger. In de 12e minuut een lange pass van achteruit over de de verdediging van Rosmalen heen waardoor Rayane op de keeper af kan gaan maar die weet te redden. In de 15e minuut een actie van Luca links in het zestienmetergebied van Rosmalen. Zijn voorzet op Stijn bij de tweede paal wordt door Stijn binnengeschoten, 5-1.

  Roosendaal gaat na de aftrap direct weer in de aanval en dit levert een corner op. De corner kan bij tweede paal door Daan worden ingeschoten maar is net te zacht waardoor de keeper kan redden. In de 20e minuut zet Rosmalen een aanval op. Deze lijkt te worden veroverd door Roosendaal maar de tegenstander weet toch er met de bal vandoor te gaan en maakt de 5-2. Roosendaal neemt hierna de aftrap en zoekt direct de aanval. Deze keer is het de Rosmalen-verdediging die lijkt te onderscheppen maar nu is het Siraç die hen te snel af is. Hij maakt 6-2 in de 21e minuut.
  De eerste aanval na de aftrap levert hierna een corner op voor Rosmalen. Deze wordt binnengekopt door een Rosmalen-aanvaller. 6-3 in de 24e minuut. Rosmalen gelooft nog in een goed resultaat en spelen veel de lange bal naar voren. Roosendaal gaat goed mee in de soms stevige duels. Dit levert Rosmalen in de 26e minuut een vrije trap op de rand van het zestienmetergebied op. Sid weet deze met een mooie duik uit de hoek te redden. Wel een corner voor Rosmalen. De corner valt voor de voeten van een Rosmalen-speler die een schot op goal geeft. Weer weet Sid deze duikend uit de goal te houden. Roosendaal controleert hierna de wedstrijd. In de 31e minuut drijft Jesse de bal op op de helft van Rosmalen. Zijn afstandsschot kan worden gered door de keeper van Rosmalen. In de 34e minuut een aanval opgezet door Rayane. Die geeft pass op Luca die Siraç op de rand van het zestienmetergebied inspeelt. Siraç schiet deze laag in de rechterhoek goed in, 7-3 Roosendaal. Siraç z’n 5e goal van de wedstrijd!
  Kort daarna fluit de scheidsrechter af. 7-3 winst voor Roosendaal.