• Sponsorpakketten

• Het is niet toegestaan het Roosendaal logo te gebruiken zonder goedkeuring van het bestuur.

Dit betekent dat voor elke vorm van gebruik en verspreiding van het logo, toestemming nodig is van het bestuur.
    Bij gebruik zonder toestemming van het bestuur of foutieve toepassing van het logo kunnen juridische stappen worden ondernomen.

Kledingsponsor worden van RKVV Roosendaal
    RKVV Roosendaal verwelkomt ieder bedrijf dat een elftal of de club wil sponsoren. Wij streven altijd naar een win-win sponsoring. Wel is er een aantal spelregels om ervoor te zorgen dat de sponsoring goed verloopt.

Voor alle teams van RKVV Roosendaal geldt dat als iemand een bedrijf kent dat interesse heeft in het sponsoren van een team, hij of zij dit meldt bij de een van de commissies(zie onder). Het betreffende commissielid zal, in samenspraak met de aandrager en de potentiĆ«le kledingsponsor, de wensen inventariseren.
    ?? Alle kleding die een team gesponsord krijgt, wordt aangeschaft door de vereniging.
    ?? Alle inkoop loopt alleen via Perry van Broekhoven.
    ?? Alle bestelde kleding, tassen e.d. blijven eigendom van RKVV Roosendaal.
    ?? Alle wedstrijdshirts en tenues, tassen ed. zijn inclusief drukwerkkosten (bedrijfslogo sponsor, Roosendaal logo en rugnummer, er mogen geen namen of initialen gebruikt worden).

De sponsor ontvangt van RKVV Roosendaal een factuur. Hiermee bereiken we dat er uniformiteit komt in de kleding, wordt er scherp ingekocht en komen wij onze afspraken na met onze kledingleverancier.

Interesse of vragen?

Neem contact op met: Perry van Broekhoven: poeleke@home.nl