• Start verkoop loten Grote Club Actie

Op zaterdag 14 september 2019 is de Grote Clubactie gestart. RKVV Roosendaal doet ook mee en wij willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Ons doel dit jaar is om de mini pupillen veldjes achter de kantine aan te kleden tot een echte wedstrijdvelden voor de mini pupillen.
    Vanaf zaterdag 21 september liggen de boekje in de bestuurskamer klaar voor de JO7 t/m JO12. Je kunt na het ophalen gelijk aan de slag met het verkopen van de loten.
    Een lot kost € 3,-. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas! Bovendien maken lotenkopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van €100.000,-!
    Verkoopboekje inleveren: Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever het dan in de bestuurskamer in de speciale doos vóór 11 november! Of geef hem aan de bar af. Wij zorgen ervoor dat het verder in orde komt.
    Wij hopen op een geweldig resultaat. Heel veel succes met de verkoop van de loten. Jouw inzet is goud waard!
    Deze inzet belonen wij als vereniging ook! De 3 teams met de meest verkochte loten mogen per team 2 uur naar indoor sports in Hoogergheide, 2 uur lang indoor soccer spelen.