• Vorige week maakten we de leden van de TC bij RKVV Roosendaal bekend aan jullie. Nu is het de beurt aan de selectietrainers senioren van onze club. We maken ook snel bekend aan jullie wie de jeugdselectietrainers zijn, de spelers van RKVV Roosendaal 1 die komend seizoen er alles aan gaan doen om te promoveren naar de 1e klasse en we stellen de nieuwe spelers aan jullie voor. Tot slot zullen we ook aandacht besteden aan de spelers en stafleden die Roosendaal 1 gaan verlaten.

  Hoofdtrainer RKVV Roosendaal 1 Erik Nijssen

  Erik is 36 jaar en woont in Etten-Leur, Internos is zijn cluppie waar hij is begonnen en groot geworden. Momenteel is Erik docent voetbal op het Cios in Goes en is daarvoor Opleider bij de KNVB geweest. Deze jonge UEFA A Youth gecertificeerde trainer heeft gewerkt bij NAC en Willem II als jeugdtrainer en is daarna nog hoofdtrainer van Internos 1 geweest. Vanwege zijn werk bij de KNVB was het niet mogelijk een club te trainen, met de overstap naar het CIOS werd dat weer mogelijk. RKVV Roosendaal is dan ook blij met de aanstelling van Erik, hij past bij de (nieuwe) ambitie van de club.

   Erik Nijssen

   Assistent trainer Jeroen van Empel

  Jeroen is geen onbekende bij de club aangezien hij de laatste jaren hoofdtrainer van onze JO19-1 is geweest. Met de ervaring van de jeugd en de uitdaging die Jeroen voor zichzelf zocht zijn we verheugd dat hij de vacante positie van assistent-trainer wil invullen door het schuiven van Niels van Osta naar Hoofd Jeugd Opleiding (HJO). 

  Jeroen van Empel

   Technisch en tactisch assistent Peter Pijpers

  Met het aantrekken van Peter Pijpers als ondersteuner van de staf op het technisch en tactische vlak halen we daarnaast ook een brok ervaring binnen als voetballer, (assistent-) trainer en als persoon. Peter heeft het mooie Feyenoord mogen dienen en is als trainer -naast een buitenlands avontuur- bij gerenommeerde clubs als Baronie en Halsteren aan de slag geweest.

  Peter Pijpers

  Verzorger Sjoerd Kop

  Sjoerd is komend seizoen de verzorger binnen de selectie van RKVV Roosendaal. Hij is 27 jaar oud en afkomstig uit Roosendaal. Sjoerd is een echte sport- en voetballiefhebber en doet aan kracht- en conditietraining. Ook heeft hij een studie fysiotherapie gedaan en geeft verschillende vormen van (personal) training. Sjoerd heeft zin in deze uitdaging en krijgt nu de kans om zijn vader op te gaan volgen als verzorger van  RKVV Roosendaal 1. Hij wil samen met het team resultaten gaan behalen!

   

   Hoofdtrainer O23 Ahmed Ismail

  Vorige week is Ahmed Ismail aangesteld als nieuwe hoofdtrainer van de O23. De 27 jarige UEFA B gecertificeerde trainer uit Zevenbergen heeft in de afgelopen jaren vooral veel ervaring opgedaan in het jeugdvoetbal bij NAC Breda O13 en O15 en SC Gastel O17. Dit deed hij naast zijn voetballoopbaan bij Virtus, Dosko en Prinsenland. Met Ahmed hebben we een hoofdtrainer aangetrokken die op niveau ervaring heeft opgedaan en de ambitie heeft om op termijn hoofdtrainer te worden in het seniorenvoetbal.

  Hoofdtrainer RKVV Roosendaal 2 Alwin Monden

  Alwin is geen onbekende voor de club, hij is wat jaren terug al trainer van ons 2de elftal geweest. De oud 1e elftal speler van Moerse Boys en SC Gastel is na wat omzwervingen weer terug bij RKVV Roosendaal om het 2de naar een hoger plan te tillen.

  Alwin zal worden bijgestaan door Lars van Overveld en Jay Baljeu. Twee mannen van de club die het afgelopen seizoen in samenwerking met Thom van Unen ons 2e elftal naar het kampioenschap hebben geholpen. We zijn blij dat deze 2 toppers ook komend seizoen actief blijven in hun rol.