• Toni Ngombojoao kiest voor Roosendaal

    De selectie van Roosendaal wordt voor komend jaar verstrekt met Toni Ngombojoao. Toni komt over van vv Steenbergen en speelde in het verleden ook voor DOSKO.

    Peter Sweres is weer een stapje dichterbij het complementeren van zijn selectie. " Toni brengt snelheid en diepgang die we voorin goed kunnen gebruiken. Hij is op meerdere posities inzetbaar en heeft ook het nodige scorend vermogen."

    Aanvallend komt het er steeds beter uit te zien voor de rood-wit-blauwe equipe van Sweres. "We zijn nog bezig om de doorontwikkeling van jeugdspelers vorm te geven en vullen de groep aan met ervaring of aankomend talent. In mijn ogen is er een goede mix aan het ontstaan".

    Toni is content over de aanstaande overstap naar Roosendaal en komt met Wesley v Zundert, Kevin Jurgens en Lars Machielse oude bekenden tegen bij de club op Hulsdonk. "Ik zocht naar een uitdaging en een groep waar veel potentie in zit. Na het gesprek met de trainer is het me duidelijk geworden dat ik dat binnen Roosendaal ga vinden en heb er veel zin in om het nieuwe seizoen daar te starten".

    Wij wensen Toni veel succes en plezier het aankomende seizoen bij onze vereniging.