• Trainingsschema's

• Hieronder vindt u het trainingsschema met hoofdveld.

Met vragen over het schema kunt u terecht bij tc@rkvvroosendaal.nl, wacht hier niet te lang mee.

De schema's zijn onder voorbehoud van wijzigingen en de terreinmeesters hebben altijd de mogelijkheid/bevoegdheid op de dag zelf wijzigingen door te voeren (bijv. vanwege inhaalwedstrijden). Zolang er voldoende daglicht is of anderszins capaciteit vrij is, kunnen de terreinmeesters ook eventueel trainingen van veld 2 of veld 6 verplaatsen naar veld 5. Dit ter ontlasting van veld 2 en veld 6,zodat deze velden langer en beter beschikbaar blijven voor wedstrijden.

Voor de trainingen op woensdagmiddag kijk bij: wedstrijdzaken >>> woensdagmiddagtraining.

Als men niet komt trainen dan graag tijdig afmelden bij de terreinmeesters a.u.b.:
    maandag- dinsdag- woensdagavond: Piet Danen - 06-11360617
    donderdag- vrijdagavond: Adrie Braat - 06-43906652

Trainingsschema Winter

Hou de website en facebook in de gaten wanneer het trainingsschema voor de winter ingaat, dit wordt vaak pas op de dag zelf bekend gemaakt, vaak in de middag-einde middag. Bij twijfel kan men de terreinknecht bellen. Ook hier geldt, niet trainen: dan graag afmelden bij de terreinknechten.