• Uitbreiding Technische Commissie

  Afgelopen periode is er hard gewerkt aan het organiseren van de Technische organisatie voor volgend seizoen. Veel ontwikkelingen hebben plaats gevonden, waarvan we jullie als leden graag op de hoogte brengen in de komende weken. Te starten met het Technische kader van onze vereniging.

  Niels van Osta gaat aan de slag als Hoofd Jeugdopleiding. Hiermee zet RKVV Roosendaal een nieuwe stap in de ontwikkeling van het technisch kader voor de jeugd, waar afgelopen jaren veel werk is verricht en de nodige stappen zijn gemaakt onder leiding van Rinie Konings en Jorden Koevoet. Hier is de club Rinie en Jorden dan ook zeer dankbaar voor!

  Niels is een bekend gezicht op onze vereniging en al in verschillende trainersfuncties actief geweest en bovendien ook 3 jaar als Technisch Coördinator van de onderbouw. Sinds vorig seizoen is Niels actief als assistent-trainer van Mark Klippel bij het 1e elftal. Na dit seizoen maakt hij dus na 3 jaar de overstap naar de jeugdafdeling, waar hij verantwoordelijk wordt voor het verder ontwikkelen en het uitvoeren van het Technisch beleid.

  Niels van Osta

  Jorden Koevoet zijn rol verandert alleen in die mate dat we nu met het nieuwe technische beleid meer overleg met elkaar hebben, daarmee denken we dat de functiebenaming Coördinatie en adviseur Jeugdselectieteams logisch is. Daarnaast blijft Jorden ook de scouts aansturen waarbij de benaming Hoofd Scouting ook op zijn plaats is. Jorden zal samen met Niels de juiste invulling van de jeugdafdeling voor zijn rekening nemen.

  Jorden Koevet

  Denise Oomen neemt de coördinatie/TC voor haar rekening voor de senioren Dames (nu nog Dames 1) en de MO 20. Volgens het nieuwe beleidsplan plaatsen we dit deel bij de U23 - 2e en 1e van de heren, daarmee werkt Denise in nauwe samenwerking met Patrick aan de nieuwe aanpak.

  Denise Oomen

  Merel van Geel neemt de coördinatie/TC voor haar rekening voor de jeugd meisjes. Voor de jeugd meisjes proberen we de aanpak en beleid dichter bij de jongenstak te krijgen en in die zin werkt Merel nauw samen met Niels als Hoofd Jeugd Opleiding die ook voor dit deel verantwoordelijk is.

  Merel van Geel

  Martin Heeren gaat zich bezig houden als adviseur TC met het adviseren van de TC in breedste zin ten aanzien van vraagstukken die komen; voor het grootste gedeelte zal hij ondersteuning verlenen aan Patrick en Niels.

  Martin Heeren

  Mike Bodelier is sinds vorig seizoen aangetreden als keeperstrainer en -coördinator. Mike heeft een rijkelijk keepersverleden bij Alliance, Halsteren en DVO. Met zijn passie voor het keepersvak gaat hij de keeperstrainers ondersteunen met goede oefenstof en als trainer probeert hij de vooral jonge keepers de beste basis die je maar kan hebben bij te brengen.

  Mike Bodelier

  Patrick Dhaeze is na de ledenvergadering binnengekomen bij onze club en vertegenwoordigt in het bestuur de TC. De formele status zal pas op een volgende ledenvergadering bekrachtigd kunnen worden en in die zin is hij nu nog adviseur van het bestuur. Patrick heeft van zijn 6de tot zijn 22e bij RKVV Roosendaal gevoetbald, vanaf de D1 (JO13) in de hoogste jeugdelftallen en daarna 5 jaar in het 1e. Na omzwervingen in Oosterhout en Rijen als voetballer, trainer en bestuurder is hij weer terug op het oude nest om met eenieder het technische beleid van RKVV Roosendaal naar een hoger plan te tillen. Patrick is direct verantwoordelijk voor het 1e, 2e en de U23 al coördinator en neemt interim de taken op zich als bestuurslid Technische Zaken.

  Patrick Dhaeze

   Naast de bovenstaande nieuwe mensen in de nieuwe technische organisatie, zijn we ook verheugd dat we Tim Kersenboom hebben aangesteld in de rol van TC Onderbouw. En daarnaast Wouter Swaerdens en Danny van Deventer voor de technische rollen in de Middenbouw. Verder zijn we enorm blij dat Rob Aanraad verbonden blijft als leeftijdscoördinator. Op een later moment zullen deze mannen uitgebreider worden voorgesteld in hun rol.

   Rinie Konings heeft aangegeven te stoppen met zijn rol binnen de Technische Commissie. Wij danken hem voor zijn tomeloze inzet voor de Technische Commissie in de afgelopen jaren! Onder hem en Jorden Koevoet zijn veel goede stappen gezet waardoor we nu op een punt staan waarin we een verdere ontwikkelingsslag kunnen maken. Zonder Rinie, maar ook Jorden, was dit niet gelukt. Als onderdeel van zijn rol bij de Technische Commissie stond Rinie ook aan de aftrap van de wederopstanding van de Toernooi commissie. Samen met Luuk van Beers en Gijs Bogers heeft hij mede gezorgd voor een mooi fundament waarmee Luuk en Gijs met veel energie verder gaan met het organiseren van de mooiste toernooien op ons sportpark. Rinie, bedankt voor je inzet in de afgelopen jaren!