• Verdietig nieuws

Beste leden en vrienden,

Deze week hebben we het trieste bericht ontvangen dat Cees Rampart op vrijdag 24 november op 71 jarige leeftijd is overleden. Eerder dit jaar heeft hij vanwege zijn gezondheid al aangegeven de vrijwilligerstaken bij onze club te moeten neerleggen. Dat was voor hem een hele moeilijke keuze. Jarenlang heeft hij met heel veel plezier vele vrijwilligerstaken ingevuld, waarbij zijn passie voor onze jeugdafdeling erg gemist gaat worden. Als jeugdtrainer en coördinator heeft hij vele jeugdspelers begeleid en zijn steentje bijgedragen in de vele voetbalcarrières van jeugdleden. Niet alleen op het sportveld, maar ook als jarenlange begeleider van de leerlingen van het CIOS heeft hij op de woensdagen een fantastische rol ingevuld.

Zijn inzet zal zeker worden gemist, niet alleen als vrijwilliger van de club maar ook als persoon met een hart van goud voor iedereen en die voor vele dierbaar was.

We gaan Cees missen, maar dragen hem altijd bij ons in ons hart.

RKVV Roosendaal wenst zijn familie en vrienden veel sterkte met dit verlies.