• 𝗩𝗼𝗼𝗿𝗯𝗲𝘀𝗰𝗵𝗼𝘂𝘄𝗶𝗻𝗴 𝗥𝗼𝗼𝘀𝗲𝗻𝗱𝗮𝗮𝗹 𝟭 - 𝗖𝗹𝘂𝘇𝗼𝗻𝗮 𝟭
   
  Zondag a.s. wacht voor de bekercompetitie de thuiswedstrijd tegen Cluzona
  Wist Roosendaal afgelopen weekend in Oostkapelle een verdienstelijk 1-1 gelijkspel te behalen, onze vrienden uit Wouw moesten met 0-2 hun meerdere erkennen in het sterke Serooskerke. Cluzona heeft zich versterkt met Martin Kuijer (NSV) en Thijs Zantboer (Prinsenland) maar daar staat tegenover het verlies van Roy v. Gils (Steenbergen) en Wesley v. Zundert die na één seizoen is teruggekeerd naar onze club van de “Kaai”.
   
  Cluzona klopt al seizoenen lang op de deur van de 1e klasse en zal zich ook komend seizoen richten op promotie en ook Roosendaal zal de lat hoger moeten leggen en met ruim 1600 leden als een van de grootste verenigingen van West Brabant gaan voor meer dan die mooie 5e plaats van vorig seizoen. Maar eerst de bekercompetitie waarin een eerste indruk te zien zal zijn van de onderlinge krachtsverhouding tussen Roosendaal en onze gasten uit Wouw.
   
  In de laatste competitiewedstrijd tussen beide ploegen ging Cluzona met de volle buit naar huis maar werd de derde helft duidelijk gewonnen door de Rood Witten. Nu maar andersom?
   
  SUCCES en een fijne sportieve wedstrijd gewenst.
   
  HaDee