• De Rood-Witten van de rkvv Roosendaal moeten het a.s. zondag opnemen tegen de Rood-Witten in St.Willebrord dat een naar verwachting moeilijk seizoen doormaken. Naar verwachting omdat zij kort voor de competitie het grootste gedeelte van hun selectie naar elders zag verdwijnen. Het team van trainer Ad v. Seeters staat dan ook met 7 punten troosteloos onderaan en staan voor een vrij onmogelijke opgave de 9 punten achterstand op een nacompetitieplaats in de laatste 4 wedstrijden goed te maken. De St.Willebrorders zullen echter hun huid zo duur mogelijk willen verkopen en voor de eerder kansloze 3-0 nederlaag op Hulsdonk revanche willen nemen.

    Roosendaal bevindt zich in een flow en gaan voor een plaats in de top 5 en wie weet lonkt er nog een plaats in de nacompetitie? De laatste twee overwinningen werden behaald in wedstrijden waarbij Roosendaal liet zien, naast het voetbal, te kunnen strijden voor de punten.

    Beide elementen zullen vanmiddag op Sportpark de Gagelrijzen hard nodig zijn om de drie punten mee naar huis te nemen. SUCCES.

    HaDee