• Rkvv Roosendaal-Victoria’03

    Voor de Hulsdonkbewoners breken er belangrijke weken aan. De laatste twee competitiewedstrijden werden verloren en kunnen voorlopig een topvierklassering wel vergeten. Sterker nog, zij moeten oppassen dat zij niet verder op de ranglijst duikelen, zij staan nog maar 5 punten boven een nacompetitie plaats. Onze jongens kunnen met maar één opdracht het veld opgestuurd worden en dat is tegen Victoria’03 voor de volle winst gaan om dan een week later ook thuis bij winst tegen het laag op de ranglijst staande COAL weer naar boven te kunnen kijken.

    Het zal geen gemakkelijke opdracht worden. Victoria’03, tot stand gekomen in 2003 na een fusie tussen v.v.Oudenbosch en VES’35, is in goede doen en zal er alles in het werk stellen tweedeklasser te blijven. Zo wisten zij o.a. met 2-4 te winnen bij VFC. Eerder werd er tegen onze Rood-Witten in Oudenbosch met 0-0 gelijk gespeeld en kunnen zij bij winst op Hulsdonk Roosendaal tot op één punt benaderen. 

    Het zou meer dan welkom zijn als trainer Mark Klippel weer de beschikking krijgt over de zieken en geblesseerden én dat we door beide teams een mooie en sportieve wedstrijd voorgeschoteld krijgen.

    SUCCES.

    HaDee