• Vrienden van ROOSENDAAL

Draag jij onze club een warm hart toe en wil jij een financiële bijdrage leveren om projecten te ondersteunen welke ten goede komen aan alle geledingen binnen onze vereniging, wordt dan lid van "Vrienden van Roosendaal".

"Vrienden van Roosendaal" is een voorzetting van "Club van Honderd". Mede door de steun van "Club van Honderd" zijn in het verleden projecten als de aanschaf van de keukeninrichting, de aanschaf van de kantine-inrichting en de aanschaf van jeugddoeltjes mogelijk geweest.

Het streven van "Vrienden van Roosendaal" is om tenminste 50 vrienden te werven om zo ieder seizoen € 5.000 te besteden voor onze vereniging. Op een bord in onze kantine worden de vrienden kenbaar gemaakt. Daarnaast zal er ieder seizoen een bijeenkomst zijn bij de uitreiking van de bijdrage aan onze vereniging en worden de vrienden ook actief uitgenodigd voor andere activiteiten binnen onze vereniging. De bijdrage is € 100 per jaar.

Wil je vriend van Roosendaal worden meld je dan aan via het inschrijfformulier (zie hieronder). Wil je meer informatie over "Vrienden van Roosendaal" neem dan contact op met Ton Moerkens: vrienden@rkvvroosendaal.nl of zie overige contactgegevens op het inschrijfformulier.

Wie gingen jou al voor?

1. Henk van Loon
    2. Ewald Sieben
    3. Anton Roks