• Roosendaal-Beek Vooruit
  De thuisclub moest het vanmiddag tegen Beek Vooruit uit Prinsenbeek doen zonder Dylan Matthijssen (geschorst) en Jorik v.d. Heijden (vakantie). Daarbij kan trainer Mark Klippel nog steeds niet beschikken over enkele langdurig geblesseerden maar Roosendaal beschikt wel over een uitstekende jeugdopleiding en kon Mark de opengevallen plaatsen invullen met enkele jeugdspelers die weer lieten zien het niveau van de tweede klasse aan te kunnen. Zo stond Reza de Man (2005) in de basis en konden Mhamed Hiddouch (2006) en Tim v. Tilburg (2003) weer minuten maken. Zij kwamen lopende de wedstrijd Reza en Thomas Rebers (2003) vervangen terwijl ook nog Cédric Cornec (2003) als extra verdediger voor Jur Uitdewilligen (2002) in het veld kwam.
  De wedstrijd zelf verliep zonder echte hoogtepunten en dreigde in een bloedeloze 0-0 te eindigen ware niet dat verdediger Jeroen Molenaar (hij weer) in de 90e minuut met een prachtige uithaal, na een goed genomen corner van Kevin Jurgens, de overwinning voor onze Rood-Witten op de valreep binnen wist te slepen.
   
  In de eerste helft viel er enige opwinding te melden toen in de 15e min. Jeroen de bal net niet bij Reza kon krijgen en diezelfde Reza zijn schot in een mêlee van verdedigers geen doel zag treffen. De beste kans was voor Thijs de Wit die in de 38e min. vrij voor doel een moeilijk te verwerken voorzet van Thomas niet doeltreffend kon afronden. Beek Vooruit kon daar weinig of niets tegenover zetten. De anders zo doeltreffende gebr. Schalk zaten 2 x 45 min. in de tang bij onze solide verdedigers en kon alleen de ingevallen Luc Klemans voor enige ophef zorgen. Hij kreeg kort voor rust op links een kansje om zijn ploeg op voorsprong te zetten.
   
  De tweede helft zette Roosendaal de bezoekers direct onder druk en dat resulteerde in enkele kleine mogelijkheden tot scoren. Kevin zijn schuiver verdween net naast het vijandelijk doel en na goed doorgaan van Meck Verstraaten zag Reza zijn schot over gaan en even later verdween zijn inzet recht in de handen van de keeper.
  Scheidsrechter v. Broekhoven zag in de 65e min. in het vasthouden van Thomas geen strafschop en nadat de ingevallen Mhamed na zijn goede actie op links Kevin niet bereikte én Thijs zijn schuiver net naast ging maakte iedereen zich op voor een 0-0 puntendeling. Het slot is bekend, groot was de vreugde bij alles wat rood-wit was toen de goed en strak leidende scheidsrechter voor het einde floot.
   
  Door dit resultaat staat Roosendaal kansrijk in de derde periode en is bij een eventuele winst op Cluzona een nog hogere klassering in zicht. Deze wedstrijd staat pas op 14 mei gepland, de dag met sowieso een feestelijk tintje wanneer het nieuwe terras geopend wordt en met wie kan dat beter gevierd worden dan met onze vrienden van Cluzona uit Wouw.
   
  HaDee.