• Wedstrijdverslag SVSSS - Roosendaal

Na de nuttige thuisoverwinning van vorige week tegen Gilze wachtte ons een lastige uitwedstrijd in Udenhout tegen sv SportStaaltSpieren. Een tegenstander die net boven ons op de ranglijst stond dus was er alles aan gelegen met een goed resultaat huiswaarts te keren én om niet terug in de gevarenzone te geraken.
    Roosendaal begon uitstekend aan de wedstrijd, met veel balbezit en het eerste gevaar kwam van Mhamed Hiddouch die al in de 2e minuut op links zijn tegenstander op snelheid de baas was.
    Nadat na goed voorbereidend werk van Wesley van Zundert diezelfde Mahmed de lat raakte kwam SVSSS iets sterker in de wedstrijd en kon ternauwernood onze solide verdediging bij een goed genomen corner een doelpunt voorkomen. Onze verdediging moest het doen zonder de geblesseerde Kyaneau v. Beelen. De wedstrijd leek zich te ontwikkelen in een strijd waarin de doelpunten schaars zouden worden. Het spel speelde zich voornamelijk af op het middenveld waar beide partijen elkaar weinig ruimte gaven en geen kansen tot scoren afdwongen.
    Tot een vrije trap van Wesley even buiten de zestien die in de handen van hun doelman verdween kwamen onze jongens niet. SVSSS kon ook onze verdediging, waarin Meck Verstraaten en Jeroen Molenaar weer op hun vertrouwde posities stonden, niet verontrusten.
    De 2e helft startte Roosendaal met Youri v. Deventer en Sem Appelman voor resp. Mahmed en Daan Dielemans en begonnen net als in de eerste helft als de ploeg met het meeste balbezit en kwamen bijna op voorsprong toen een schuiver van Wesley rakelings langs het doel verdween. Dylan Matthijssen had in de 54e min. pech dat zijn vrije trap via hun doelman tot corner werd verwerkt.
    Net als in de eerste nam SVSSS halverwege de 2e helft het betere spel over zonder echt gevaarlijk te worden en was Roosendaal wel een paar keer gevaarlijk via Wesley die een scherpe corner van Dylan net naast schoot. In de 83e min. scoorde SVSSS onverwachts via een vrije trap waarin het zicht werd belemmerd voor Jeremy Ruttinger door een in buitenspel staande aanvaller.
    De scheidsrechter bleef bij zijn besluit maar gaf even later een makkelijk gegeven strafschop die de anders zo zekere Wesley gekeerd zag worden. In de daarna rommelige eindfase vielen helaas ons nog enkele gele kaarten ten deel en moest Jeremy geblesseerd vervangen worden door Tom Schrooyen.
    Eerder in de 84e min. moest de geblesseerde Bradley vervangen worden door Tijn v. Empel.
    Deze blessure was uw verslaggever ontgaan en is een sorry naar de trainer op zijn plaats, bij deze.

HaDee