• Westrijdzaken app

 • Voor wie is de app?

  De wedstrijdzaken app is voor iedereen die als official betrokken is bij een wedstrijd. Dus voor teammanagers, scheidsrechters en trainers/coaches is het noodzakelijk om deze app op de telefoon te hebben. Let wel op dat je aan Vogido gelinkt bent d.m.v. je emailadres. Het emailadres dat je gebruikt voor het aanmaken van je account moet bekend zijn in de ledenadministratie van RKVV Roosendaal. Na een succesvolle koppeling worden de wedstrijden zichtbaar om af te handelen. De app is te downloaden voor Apple en Android.

  Wedstrijdzaken app ook voor Pupillen?
  Ja! Maar alleen het doorgeven van een uitslag. Dus verder geen teamopgaaf.

  Wedstrijdzaken app en Voetbal.nl app?
  De wedstrijdzaken app is puur voor het afhandelen van het wedstrijdformulier. Voor eerder genoemde officials is het noodzakelijk om deze app te hebben. Zorg ook dat je de Voetbal.nl app op je telefoon hebt staan. Ook hiervoor geldt dat deze via het emailadres met RKVV Roosendaal gekoppeld moet zijn. Je hebt slechts 1 account nodig. Hiermee kun je op beide apps inloggen. Zie voor uitleg Voetbal.nl app >>>

  Kortom: 
  Iedereen heeft de Voetbal.nl app nodig maar niet iedereen de Wedstrijdzaken app!

  Hieronder uitleg:
  1-Invoer spelersopgaaf
  2-Spelerspascontrole(scheidsrechters)
  3-Wedstrijdverloop

  Vragen? Mail naar de wedstrijdsecretaris of loop voor de wedstrijd even binnen bij het wedstrijdsecretariaat in de bestuurskamer.

  Hieronder uitleg:
  1-Invoer spelersopgaaf
  2-Spelerspascontrole(scheidsrechters)
  3-Wedstrijdverloop