• Wesley van Zundert kiest voor terugkeer naar Roosendaal.

    De selectie van Roosendaal wordt volgend jaar versterkt door de terugkeer van Wesley van Zundert. De aanvaller komt over van RBC waar hij dit afgelopen seizoen speelde.

    Wesley is een oude bekende van sportpark Hulsdonk. Hij speelde in het eerste elftal nadat hij de jeugdafdeling had doorlopen en koos na een paar jaar in het eerste voor de stap naar hoofdklasser DOSKO. Daar speelde hij de afgelopen jaren voordat hij de uitdaging bij RBC aanging het afgelopen seizoen. Het komende seizoen keert hij dus terug op het oude nest.

    "Ik heb Roosendaal natuurlijk altijd gevolgd en ken nog veel mensen binnen de club en in de selectie. Voor mij moet er een stuk plezier terugkomen wat gepaard gaat met ambitie en dat is wat ik uit de gesprekken met de trainer ook proef bij deze selectie".

    Trainer Sweres is in zijn nopjes met de nieuwe aanwinst: "Wesley heeft snelheid , scorend vermogen en is een type die iets extra’s kan brengen op momenten dat het nodig is. Hij is een belangrijke aanvulling op onze groep en kan op verschillende posities goed uit de voeten".

    Wij wensen Wesley veel plezier en heten hem welkom bij zijn terugkeer naar onze mooie club.