• Wintertraining zaterdag 22 januari

Op zaterdagochtend 22 januari 2022 zal er voor de spelers en speelsters van de O5 tot en met O11-teams van R.K.V.V. Roosendaal de Wintertraining 2022 worden georganiseerd.

Organisatie
    Vrijdagavond 14 januari is pas bekend geworden dat helaas nog steeds geen wedstrijden buiten de eigen vereniging mogen worden gespeeld.
    Desondanks zijn wij ervan overtuigd dat we met onze eigen jeugdspelers de Wintertraining 2022 een succes kunnen laten worden!

Opgeven
    Het opgeven voor deze training kan tot en met dinsdag 18 januari 21:00 uur
    We zien de aantallen/ namen van jullie enthousiaste spelers graag tegemoet.

Programma
    Nadat de spelers om 09:45 uur verzamelen, zullen zij onder begeleiding van oudere jeugdspelers en selectiespelers in circuitvorm een training afwerken. De Wintertraining eindigt om 12:00 uur.

Vragen
    Hebben jullie vragen? Neem dan contact op met Sjoerd Willemsen of jullie coördinatoren.