• Zaalvoetbaltoernooi

• Op 2 en 3 januari 2020 gaan we knallend het nieuwe jaar in met het jaarlijkse Zaalvoetbaltoernooi van RKVV Roosendaal. Het toernooi is voor ALLE jeugdleden van RKVV Roosendaal (O6 t/m O19). Om meer speelplezier een eensgezindheid te bewerkstelligen tussen de elftallen en binnen de vereniging worden, aan de hand van de inschrijvingen, gelijkwaardige teams samengesteld. Iedereen kan dus meedoen. Ook dit jaar hopen we dat het weer een super tof evenement wordt. Doe jij ook mee?!

De voorlopige indeling is als volgt:

Donderdag 2 januari:
    O6/O7 vast
    O8/O9 vast
    O16/O17
    O19

Vrijdag 3 januari:
    O10/O11 vast
    O12/O13
    O14/O15

De categorieën die "vast" staan, worden op die dag ingedeeld. Bij de andere categorieën is het afhankelijk van het aantal inschrijvingen en de grootte van het toernooi of er nog geswitcht gaat worden tussen de dagen.

Inschrijven kan via je trainer en/of leider tot uiterlijk 20 december 2019! Zij dienen jouw naam in te vullen op een inschrijfformulier dat zij krijgen via de mail. Dan komt het vanzelf goed!

Kortom:
    Voor wie? Alle jeugdleden van RKVV Roosendaal
    Waar? Sporthal “In de Roos”, Commandobaan 6, 4706 CL Roosendaal
    Wanneer? 2 en 3 januari 2020
    Aanmelden? Via trainer en/of leider (inschrijfformulier)

Met sportieve groet,

Niels van Osta